Viser 1–20 af 61 resultater

Savner du at kunne købe legetøj til dit barn, som ikke bare opfylder alle dine krav til kemi, kvalitet, social ansvarlighed og, ikke mindst, holdbarhed, men som faktisk også begejstrer dit barn? Som stimulerer fantasi og fri leg, igen og igen?
Ostheimer kan det hele!

Tyske Ostheimer er et ikonisk legetøjsmærke, og dét er velfortjent. De producerer hele landskaber af håndskårne, håndmalede og simpelthen fortryllende træfigurer, køretøjer, huse og naturelementer af fuldstændig uovertruffen kvalitet og charme.
Ostheimer tager standarden for social ansvarlighed i produktionen til nye højder. Fabrikken producerer udelukkende på bestilling, for at undgå spildproduktion, og iblandt besætningen forefindes også handicappede, som indgår i virksomhedens produktion og drift som værdifulde ansatte.

Også i materialevalget afspejles de værdier som Ostheimer står for. Her bruges bæredygtigt og lokalt dyrket træ, samt bearbejdning med organiske olier, for at sikre en absolut ren og naturlig oplevelse for store som små. Legetøjet er egnet til store legebørn og forældre, lige såvel som de mindste små nymfer, der gladeligt propper alt i munden. Det kan du roligt lade dem gøre med produkter fra Ostheimer.

Alle produkter fra Ostheimer udformes i hånden med stor kærlighed, omhu og dedikation, med hver en detalje nøje overvejet og hver eneste figur helt unik.
Alt legetøjet opfordrer til fantasiens frie udfoldelse og der er uendeligt mange muligheder for sammensætninger, ligesom kvaliteten og det tidløse design muliggør leg på tværs af aldersgrupper, og for generation efter generation.
Dette er legetøj man, med stolthed og rynkede hænder, præsenterer børnebørn og oldebørn for en dag, uden at hverken børn eller legetøj lider overlast.

Legetøjet kan indgå som et naturligt komplement til dukkehuset og bilbanen, eller samles som en skare og trylle vindueskarmen på børneværelset om til et helt landsbysamfund i skovkanten – du bestemmer!
Lad dine børn, og ikke mindst dig selv, fortrylle af dette eventyrlige univers, fyldt med bløde farver og former, som aldrig holder op med at inspirere.

Her er alt hvad hjertet begærer. Det sværeste bliver at vælge!