Det danske mærke OrganiCup sælger de meget populære menstruationskopper af medicinsk silikone. Medicinsk silikone er et utrolig rent og holdbart materiale, som egner sig perfekt til menstruationskopper. Menstruationskopperne holder i mindst 5 år – ofte meget længere! På den måde, sparer man sin pengepung for temmelig store summer, i og med man ikke længere behøver at købe en masse bind eller tamponer for at dække sig ind hver måned. Det løber virkelig op, men kan faktisk erstattes med sådan en enkelt lille sag, som en OrganiCup er, og så skal du ikke længere huske hverken at købe bind og tamponer, eller altid have ekstra med på farten. En OrganiCup bruges igen og igen, og skylles blot mellem tømninger, så er den klar igen. Den skal ikke tømmes ligeså ofte som en tampon skal skiftes, da den rummer mere og ikke er problematisk for det sarte miljø dernede. Som om det ikke skulle være nok, forskåner man også miljøet for temmelig store mængder affald, ved ikke at anvende tilsvarende mængder hygiejneprodukter af engangstypen hver måned. Dét løber virkelig også op! Se også vores udvalg af stofbind.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


OrganiCup - en fleksibel og effektiv løsning

En OrganiCup kommer i en praktisk pose, og findes i to størrelser, alt efter behov. Den kan, for de flestes vedkommende, stå alene som værn mod lækager, men kan også med fordel kombineres med vores lækre stofbind og -trusseindlæg for ekstra beskyttelse. Dette kan især være rart lige når man begynder at anvende en menstruationskop, og lige skal lære hvordan det fungerer bedst.

Organicup’s anmeldelser er i top!

Menstruationskopper fra OrganiCup får anmeldelser der ligger helt i top og vinder mange tilhængere hver eneste dag. Den fantastisk menstruationskop fra OrganiCup afgiver ingen skidt kemi og suger intet til sig. Det betyder, at menstruationskopper fra OrganiCup bl.a. modvirker irritation, kløe og underlivsinfektioner. Man vil heller ikke opleve at udtørre slimhinderne, som man kan komme til med tampon, især på de dage hvor blødningen er mindre. Man kan faktisk med fordel bruge en OrganiCup op til at man forventer menstruation, og på den måde komme en utidig lækage i forkøbet.