Viser alle 3 resultater

Müsli

Flot stamtavle

Müsli er et økologisk, lækkert og kvalitetsbevidst mærke, som faktisk hører under Green Cotton, som blev etableret i 1985 af Leif Nørgaard. Müsli blev lanceret i 2015, med ønsket om en ny retning stilmæssigt, dog med samme økologiske og praktiske principper som Green Cotton.
Müsli tøj bygger derfor på Green Cottons grundværdier, såsom komfort og praktisk funktionalitet, men har ofte design med et mere varmt og nordisk islæt.
Her er klassiske og flotte jordfarver og prints med nordisk flora og fauna gennemtrædende, gerne med et moderne twist i udformningen af det enkelte stykke tøj.

Sundt tøj, på flere måder

Tøj fra Müsli er skabt til at tilgodese børnenes behov. Derfor er det rummeligt og blødt, strækbart og virkelig komfortabelt. Det er både praktisk og tilgivende for det skal være let og lækkert at lege og bevæge sig i.
Derudover er der også lagt stor vægt på at tøjet også er sundt for hud og krop i forhold til kemikalier. Desværre udsættes børns tynde hud dagligt for kemikaliepåvirkning i alle vågne timer med tøj på, hvis ikke man vælger tøj af høj, økologisk kvalitet. Dét må man sige Müsli er – det er GOTS-certificeret og fri for pesticider, pfhtalater, bromerede flammehæmmere, fluorstoffer, tungmetaller og andet skidt. Faktisk var Green Cotton, som ejer Müsli, de første i verden til at lancere en økologisk T-shirt i 1991! De har således lange, grønne aner. Green Cotton er ISO 9001 certificeret (kvalitetsledelse), ISO 14001 certificeret (miljøledelse), og certificeret til GOTS, Oeko-tex 100 og Blomsten (EU’s miljømærke).
Så du kan roligt lade dine børn tumle i det dagen, og natten, lang!

Også et flot syn

Müsli anvender rolige farver med inspiration fra naturen omkring os og stilen er gennemgående i deres kollektioner, så det er let at sammensætte en basis-garderobe til hverdag og fest, hvor tøjet også nemt passer sammen på kryds og tværs. Det giver også en mere bæredygtig garderobe. Der er større chance for at man får brugt alt tøj ligeligt i rotation og ikke lader en del af tøjet ligge og samle støv, fordi det er svært at sætte sammen med noget.

Genial pasform

Müsli er som sagt rummeligt i pasformen og er ofte til den store side i størrelsen. Desuden er basistøjet designet således at man nemt kan bukke tøjet op og ned og derved bruge det henover flere størrelser. Der er også god plads i skridtet til lange børn og stofbleer.