Viser alle 3 resultater

Milovia er et nyere polsk mærke i shoppen. Virksomheden er grundlagt i 2013 og vandt hurtigt indpas på markedet. Milovia gør nemlig noget som kun få af de andre konkurrenter gør. Som nogle af de ganske få på markedet, laver Milovia ikke all-in-one stofbleer – kun AI2 bleer og lommebleer. Det er simpelthen det de har slået sig ned på – og ærlig talt, så gør de det rigtigt godt!

Tilbud
Ikke på lager

Milovia er kvalitet når det er bedst

Milovia har deres egen fabrik og systue i Polen og alt produceres her lokalt. Det gør det muligt for dem at kvalitetsstemple alle stofbleer fra først klip til sidste knap og have en streng kontrol med alle processer. Når man får Milovia stofbleer i hænderne, kan man med det samme mærke hvordan der er kræset for detaljerne helt ned til den allermindste finesse. Lommebleer og indlæg er begge tykke, og bløde vamsede og man får hurtigt fornemmelsen af hvor dejlige og komfortable de må være for barnet at have på.

Lommebleer og AI2 fra Milovia

Milovia laver både AI2 bleer og lommebleer. Lommebleerne findes kun i one size, mens Milovia Ai2 covers findes i både størrelse nyfødt og størrelse one size. Sidstnævnte AIO cover, kan naturligvis justeres foran på bleen for at skabe den perfekte pasform på bleen til det enkelte barn. One size betyder at AI2 stofbleen kan indstilles til at passe barnet helt fra 4 kg og op til barnet smider bleen. Det betyder dermed at der findes en stofble der passer alle, uanset alder og antal kilo. For at kunne bruge AI2 covers skal der tilkøbes de matchende løse indlæg i velsugende microfiber. De findes i 2 størrelser: S, M og L.

Milovia har styr på pasformen

Pasformen på Milovia lommebleer og Milovia AI2 stofbleer er helt i top! Elastikken ved lårene er tilpas stram til hverken at tillade lækage eller lave røde mærker på babys lår. Den lækre elastik gør altså bleerne ekstra velegnende til de børn der har lår til den lidt tykke side.