Viser et enkelt resultat

Maistic er et dansk bæredygtigt brand, som kan få dig på den grønne gren, når det kommer til køkken og rengøring. Maistic producerer certificerede kompostbare og plastfri produkter til husholdningen. Deres klare holdning er, at alt der overhovedet er muligt, skal være plastfrit, økologisk, GMO-frit og genanvendeligt – og de opfinder gerne nye løsninger, hvis det ikke umiddelbart er muligt at opnå det de vil, med de råmaterialer der er til rådighed. Flere af Maistics produkter er produceret af majs som er omdannet til et plastlignende produkt. Det smarte ved majs er at det er 100 % nedbrydeligt og der ikke skal bruges trælse kemikalier i omdannelsen til det plastlignende materiale. Det nyeste fra Maistic er deres bioplast tandbørste og tandtråd produceret af PLA. Se også vores udvalg af Bees Wrap og Planet Wise.

-20%
Ikke på lager

Vores udvalg af Maistic

Hos MiniE fører vi de fleste af de bæredygtige produkter fra Maistic. Vi fører Maistic fryseposer og Maistic affaldsposer, som netop er baseret på majs og er helt og aldeles nedbrydelige. Også deres populære klude finder du her, og de efterspurgte, nyudviklede gulvklude, som er ekstra tykke, sugende og slidstærke. Kludene fra Maistic er produceret af 100% naturlig, træbaseret cellulose. De tørrer hurtigere end klude af bomuld, så man i højere grad undgår sur lugt og bakteriedannelse – hvilket naturligvis er at foretrække, når kludene skal anvendes i eksempelvis køkkenet. De afgiver heller ikke mikroplast til miljøet, som almindelige engangsklude gør.

Vi fører også Maistics innovative Let Skrubber, som er en svamp af hamp. Den er designet specifikt til at kunne bruges til opvask, samt de mere sarte overflader. Den kan helt erstatte plastsvampen og sågar opvaskebørsten. Den er ridsefri, så den problemfrit kan rengøre selv sarte metaller og porcelæn. Og så sparer den også vældig godt på sæbeforbruget, grundet dens design; flettet og slidstærk hamp yderst, og indeni ligger en plastfri og velsugende cellulosesvamp, som holder godt på sæbeskummet, så det rækker længere. Og som kæmpe ekstra bonus, så er den lige til at sætte i opvaskemaskinen når den er beskidt, så er den klar igen og igen og igen.

Skal der mere knofedt til en genstridig grydebund eller fugerne i badeværelset, fører vi også Grov Skrubber fra Maistic; det er en hårdfør svamp af cellulose og planten loofah, som selvfølgelig også kan vaskes og bruges igen og igen. Med andre ord; det skal være nemt at vælge grønt! Og dét er det med Maistic!