LunchBots blev grundlag i 2008 af Jacqueline Linder, da hun havde svært ved at finde madkasser til børnene der ikke var lavet af plastik. Hun var bekymret for at plastikken i madkasserne skulle afgive skidt kemi til børnenes mad og søgte derfor et sundere alternativ. På det tidspunkt fandt hun dog intet. Derfor gik hun selv videre med ideen om at det måtte være muligt at lave lækre økologiske madkasser uden en masse skidt kemi. Det lykkedes og snart var ideen sået og tegningerne lavet til den første LunchBots madkasse. Der gik ikke lang tid før den første Lunchbots madkasse blev lanceret og siden er kun kommet flere til. Første udgave af Lunchbots madkassen blev lavet en det reneste stål og har faktisk samme høje kvalitet som de madkasser der Lunchbots producerer i dag. Se hele udvalget af bæredygtig madopbevaring og køkkengrej.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Lunchbots - et materiale der kan holde hele livet.

Lunchbots’ madkasser kommer i forskellige størrelser og med forskellige inddelinger af rummene i madkassen. Derfor er der helt sikkert en madkasse til alle medlemmer i familien. I vores sortiment finder du både store de Lunchbots madkasser med ét eller to store rum som er gode til salater, pasta salat eller klap-sammen-rugbrødsmadder. Vi har dog også de mindre madkasser fra Lunchbots som i stedet for ét stort rum, er inddelt i flere små rum. Det giver især mening at skaffe sig en madpakke med flere inddelte rum hvis det er en snackmadpakke der er brug for at få lavet frem for en heldagsmadpakke. De små rum giver som oftest børnene et bedre overblik over maden og kan få nogle børn til at spise større mængder mad end de ellers ville have gjort, da overblikket og adskillelsen af de forskellige madvarer kan virke positivt på de små.

Madkasserne fra Lunchbots åbnes i siderne og er som sådan ikke stramme at få op. Dog kan helt små børn godt have svært ved selv at åbne madkassen i starten og må derfor have lidt hjælp. De små børn lærer det dog hurtigt og fra ca. 2 år kan børnene som oftest selv åbne og lukke låget på madkassen. Dette vil dog altid variere alt efter det enkelte barn og des motoriske udvikling.