Viser 1–20 af 42 resultater

En af de helt store spillere på stofble-markedet, med god grund!
Little Lamb er et britisk, familiedrevet firma, som har været i gang med moderne stofbleer så længe, at de faktisk var nogle af de første på markedet.
Det hele startede da indehaveren blev mor i en meget tidlig alder og ikke havde midler til at købe engangsbleer, så hendes mor introducerede hende for de gammeldags stofbleer, som de sammen sidenhen har videreudviklet til den velkendte og højt funktionelle moderne stofble vi kender fra Little Lamb.
De gør sig også i smart og funktionelt tilbehør til stofbleer, som for eksempel super sugende og smørbløde indlæg og wetbags til bleerne, eller skønne og brugbare klude til både hoved og hale. Ja, de har sågar velfortjente lækkerier til stof-mødrene derude!

Little Lamb og deres produktudvalg baserer sig på simplicitet og de har en meget praktisk tilgang til stofble-konceptet. De anvender basale naturmaterialer, såsom bomuld og bambus, og gør en dyd ud af at tilbyde løsninger, som er anvendelige og komfortable for alle, både nye og garvede stofble-brugere. Deres basisvareudvalg er så komplet, at man egentlig aldrig behøver se sig om efter andre løsninger, hvis først man erhverver sig de basale fornødenheder og sætter sit forbrug i system. Konceptet kan anvendes fra fødsel til pottetræning, og er et meget økonomisk og bæredygtigt alternativ til engangsbleer eller dyrere stofble-pakker.
Little Lambs vision og produkter er beviser på, at man kan komme langt med lidt, og at simpelt, men funktionelt design er tidløst og tilgængeligt for enhver.

En gennemsnitlig Little Lamb ble er, på trods af sit simple design, slet ikke så gennemsnitlig endda. Deres materialer er kendt for eminent sugeevne og en unik grad af fluff og blødhed. De har formået at gøre en simpel, formsyet ble så justerbar og elastisk at den er komfortabel for børn af enhver bygning, hvor end de er i deres bleperiode.
Materialerne holder til vask efter vask, og kan snildt bruges til søskende i familien også, hvilket kun gør dem til et endnu mere bæredygtigt valg.

Hvis man elsker det enkle, naturlige og endda minimalistiske, går man ikke galt i byen med Little Lamb.
Hvis man derimod elsker kulørte designs og rige muligheder for tilbehør og eksklusive tilvalg, så har det heldigvis også løsninger på dét!