LennyLamb er en familievirksomhed, som er opstartet og drevet af to polske søstre siden 2007. Alle produkter er siden 2007 blevet produceret i Polen, hvor de to familier også selv er opvokset. Ideen til LennyLamb opstod i 2007 da familiens første barn græd utrøstelig det første lange stykke tid. En bekendt foreslog en vikle, men på daværende tidpunkt fandtes ingen polskproducerede vikler og slynger. Det fik ideen om en slynge virksomhed til at slå rod og i da er LennyLamb et anerkendt mærke der producere mange forskellige slags vikler i hundredevis af mønstre, prints og farver. Se hele vores udvalg af bæreseler, fastvikler, ringslynger og strækvikler.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


LennyLamb har en vikle til alle

Hos LennyLamb producere de strækvikler, fastvikler, ringslynger og bæreseler til enhver smag og pengepung. Særligt populær er Wraptai viklen fra LennyLamb som faktisk er et mix af det bedste fra to verdener – nemlig det bedste fra viklen og det bedste fra bæreselen. Denne kombination udgør det perfekte bæreredskab for mange forældre, på grund det forud syede panel som sættes på barnets ryg. Panelet gør det let over og overskueligt at danne sig et overblik over viklen, fremfor 5-6 m løst stof. En wraptai fra Lennylamb tager derfor ingen tid at tage på; Du sætter blot panelet over barnets ryg, så du automatisk finder det midterste punkt af viklen. Herfra kan du let binde det resterende af viklen.

Økologisk vikle fra LennyLamb

Alle Lennylamb produkter er af høj kvalitet og har altid haft stort fokus på sikkerheden bag både produktionen og resultatet. LennyLamb går meget op i komfort og sikkerhed for både barn og bære. Deres materialer er derfor nøje udvalgte og de farver der bruges til indfarvningen af stofferne på fabrikken i Polen er helt uden skidt kemi og gennemgår nogle af de strengeste krav. Hos MiniE har vi et stort udvalg fra Lennylamb, så du burde let kunne finde din favorit! Du finder både fastvikler, ringslynger og bæreseler her og alle sendes selvfølgelig med fri fragt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tak for din tilmelding. Du modtager i løbet af få minutter en 15% rabatkupon på mail.