Viser alle 16 resultater

KRAES er opstartet et et dansk forældrepar, hvis datters hud var meget sensitiv. Efter mange søvnlæse nætter med et grædende og kløende barn, gav forældreparret sig i kast med at finde ingredienserne til at lave et produkt der kunne hjælpe deres datter. Resultatet der kom ud af dette var KRAES! Et mirakelmiddel til tør og irritabel hud som, helt uden skidt kemi, plejer, blødgør og heler den tøre og kløende ud. KRAES er mild som dagen er lang og indeholder ingen hemmelige ingredienser eller skjult kemi. Hemmeligheden er blot havre! Se også KRAES baby balm og KRAES glade kinder.


KRAES og Havrens hemmeligheder

Forældreparret bag KRAES begyndte at tilsætte kolloid havre til badevandet og oplevede at det havde en overraskende stor effekt mod datterens eller meget sensitive og kløende hud. Ideen til lige netop havren, fik de fra oldtidens helsekunst, hvor man eftersigende flittigt brugte havre til netop at berolige og lindre problemhud. Efter endnu et års eksperimenter med at tilsætte forskellige naturprodukter til badevandet blev KRAES skabt. Et super lækkert produkt der kan lindre, fugte, rense og forebygge hudproblemer. Alle produkter er desuden naturlige, sæbefri og uden allergener.

Fra KRAES babybad til KRAES Glade Kinder

Succesen fra KRAES babybad bredte sig hurtigt og folk blev vilde med produktet. Selvfølgelig på grund af simpliciteten og de gode resultater på børnenes hud. Herefter er andre produkter poppet op i kølvandet; Blandt andet Kraes Glade Kinder og Kraes Glade læber – begge dele er små stifter der påføres huden i et tyndt lag. Igen, virkelig vidunderprodukter der helt uden skidt kemi, går hele vejen til top og gør får tør hud blød igen.