Viser 1–20 af 54 resultater

Klean Kanteen er et amerikansk mærke der i 2004 lancerede deres første genanvendelige drikkeflaske i rustfrit stål, fri for BPA og andet skidt kemi. De ønskede at skabe en sund og genanvendelig flaske som kunne træde i stedet for plastflasken. Klean Kanteen producerer i dag ikke kun vandflasker, men også termokopper, termoflasker, drikkedunke og isolerede flasker. Alle termoflasker fra Klean Kanteen kan som udgangspunkt holde på både kolde og varme væsker i op til 24 timer. Se også vores udvalg af madopbevaring og andet køkkengrej.


Find de bedst drikkedunke til hele familien med Klean Kanteen

Hos MiniE finder du de fantastiske drikkedunke fra det amerikanske Klean Kanteen. Klean Kanteens drikkedunke findes både til børn og ikke mindst til voksne. Disse drikkedunke er alle lavet i rustfrit stål og er BPA-fri samt lavet i fødevaregodkendt silikone. Deres stål afgiver hverken smag eller farlige stoffer til drikkevarerne og er derfor hele familiens bedste beskyttelse mod skadelige stoffer. Du kan derfor roligt fylde hjemmet op med masser af miljøvenlige varer fra Klean Kanteen.

Klean Kanteen har noget for alle

Klean Kanteens drikkedunke til børn er en storsælger! De fås med både sportstud og tudekop - en til de lidt ældre og én til de yngre børn. De er nemme at holde om og drikke af og er begge spildfrie når de er lukkede. Drikkedunkene findes i masser af sjove, farvestrålende udgaver og også i flere størrelser.

Bestil Klean Kanteen med MiniE og få altid hurtigt levering og billig fragt

Hos MiniE ønsker vi ikke kun at give dig de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet. Vi ønsker også at give den bedste service. Derfor har vi altid dag-til-dag levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer og naturligvis fri fragt over 499 kr. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der ville passe bedt til dig, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi hjælper dig hjertens gerne godt på vej.