Viser alle 16 resultater

Jack and Jill laver fluor-fri tandpasta til børn helt uden skummemidler og af 100 % naturlige ingredienser. Det betyder at du rolig kan lade de små bruge tandpastaen fra Jack N’ Jill – den er faktisk sikker at bruge for både børn og voksne. Jack and Jill laver tandpasta i mange forskellige smagsvarianter. Favoritterne herhjemme er ”Jordbær”, ”Blåbær” eller ”Banan” smag. Måske er du til noget mindre eksotisk end banansmag og det dette findes der heldigvis også råd for i sortimentet. Jack and Jill laver nemlig også en børnetandpasta helt uden smag! Den hedder Neutral og kan være fin at bruge hvis ens børns ikke bryder sig om de lidit sødere varianter. Se også hele udvalget af økologiske tandbørster og økologisk vaskemiddel.


Tandbørster til børn fra Jack and Jill

Tandpasta er ikke det eneste Jack and Jill har stor ekspertise i at lave. Tandbørsterne til børn er nemlig ligeså populære. De fine tandbørste til børn har ergonomisk skaft og et lette at holde om for børn. Tandbørsterne laves med små dyremotiver sådan at børnene let kan kende forskel og finde deres egen tandbørste i kruset. Det særlige ved børnetandbørsterne fra Jack and Jill er at de er 100 % biologisk nedbrydelige. Du brækker bare tandbørstehovedet af og smider skaftet i komposten. Selve tandbørsten er nemlig lavet af GMO-fri majstivelse. Renere bliver det ikke!

Jack and Jill sætter lyd på tandbørsterne

Ud over det almindelige tandbørster til børn, har Jack and Jill sågar også lavet en elektrisk tandbørste specielt til de mindste. Ud over at børste tænderne eksemplarisk, kan de også indstilles til 3 forskellige musikindstillinger samt give en påmindelse om hvornår du skal skifte fra venstre til højre side af munden og omvendt. Og så spilles der faktisk munter musik imens! Den elektriske tandbørste fra Jack and Jill er støjsvag og selve børsterne er meget blide. Børstehovedet drejer knap så voldsomt rundt, som almindelige elektriske tandbørster til voksne gør. Det gør tandbørsten perfekt til børn, mens musikken udgør et hyggeligt ritual i forbindelse med tandbørstning. De små elsker i hvert fald den elektriske tandbørste fra Jack and Jill!