Viser 1–20 af 97 resultater

ImseVimse er et svensk mærke indenfor moderne stofbleer som har produceret økologiske stofbleer i snart 30 år. ImseVimse er en utrolig kvalitets- og ansvarsbevidst virksomhed hvad gælder både deres produktion af stofbleer, men også resten af sortimentet. De har store visioner indenfor miljø og økologi og er ikke bange for at gå forrest i front hvad angår nye bæredygtige produkter på markedet.


Nye varer fra ImseVimse

Det nyeste skud på stammer er genanvendeligt tamponer i 100 % økologisk, ubleget bomuld. Du sætter tamponen i som du sædvanligvis ville gøre med en konventionel tampon – forskellen er blot at disse vaskes igen og igen og kan derfor bruges nærmest uendeligt. Desuden er tamponer i stof helt fri for skidt kemi og blegemidler og er derfor meget rarere at bruge. Er du bidt af tanken om stoftamponer, så laver ImseVimse også de mest fantastiske stofbind som med fordel kan supplere Imsevimse tamponer!

ImseVimse vil være førende producent

ImseVimse er et relativt stort mærke indenfor stofbleer og sælger nu stofbleer samt tilbehør til stofbleer, til mere end 50 forskellige lande verden over. ImseVimses vision er at blive den førende producent på markedet med miljøvenlige stofbleer samt at alle ImseVimses produkter med tiden enten opnår OEKO-TEX® Standard 100 indenfor tekstiler eller endnu bedre: GOTS certificeringen. Som ImseVimse skyder frem i dag vil det formegentlig ikke være urealistisk!

Imsevimse vil genanvende

ImseVimse udvikler hele tiden nye produkter der alle har det til fælles at de er bæredygtige alternativer til allerede eksisterende, dog miljøbelastende produkter. ImseVimse rensepads er bland andet meget populær i shoppen og erstatter let rondeller i vat som ellers bare smides ud efter brug. Også ImseVimses ammeindlæg i uld/silke er meget populære og bruges af rigtig mange hen over vinterhalvåret for at undgå en brystbetændelse. I løbet af sommeren, er det i stedet de genanvendelige badebleer der hitter stort.