Viser alle 4 resultater

Hydrophil laver de fineste tandbørster i bambus som er verden mest hurtigt voksende og ressource besparende plante. Den kræver ingen kunstig vanding og kan klare sig med meget lidt. Tandbørsterne fra Hydrophil er alle 100 % veganske og plantebaserede. De er desuden gjort helt vandafvisende uden brug af skidt kemi. Sidst, men ikke mindst, er tandbørsterne 100 % biologisk nedbrydelige. Det gør Hydrophil tandbørsterne til et super godt alternativ til de gængse plastiktandbørster. Bambus tandbørster er nemlig både miljøvenlige og bæredygtige. Se hele udvalget af økologiske tandbørster og tandpasta. På MiniE finder du også økologisk vaskemiddel og et økologisk baby udvalg.


Bæredygtige bambus fra Hydrophil

Fælles for alle tandbørster fra Hydrophil er at selve tandbørsten består af bambus, mens hårene er lavet af fyrretræsolie og kul. På den måde er hele tandbørsten biologisk nedbrydelig og derfor let afskaffes efter endt brug. Bambus er et naturligt materiale som kan modstå og forbygge mod bakterier.

Rene tænder med Hydrophil

Med de lækre hydrophil tandbørster bliver dine tænder rene og hvide, mens du med god samvittighed kan børste tænder med din nye bambus tandbørste. Hydrophil har nemlig sørget for at vores planet også har det godt og ikke lider under hverken produktionen eller afskaffelsen af tandbørsterne.

En Hydrophil tandbørste til alle

Der findes mange forskellige tandbørster fra Hydrophil, både til børn og voksne og i forskellige hårdheder. Med tandbørsterne fra Hydrophil får du altså en perfelt rensning af dine tænder og dit tandkød uanset om du har brug for en lille eller stor tandbørste med hårde eller bløde børster. Selv til børn laver Hydrophil små fine tandbørster. De er alle malet i bunden i forskellige farve, sådan at hvert barn kan kende sin egen tandbørste. Smart!

Tandbørster fra Hydrophil kræver tandpasta

Hos MiniE har vi selvfølgelig også tandpasta! Vi forhandler den velsmagende børnetandpasta fra Jack and Jill som efterhånden er udkommet i mange smagsvarianter som f.eks. jordbær eller neutral. Fælles for alt tandpasta fra Jack and Jill er at tandpastaen er uden flour, uanset hvilke smagsvariant du vælger. Det perfekt match med tandbørsterne fra Hydrophil!