Viser alle 4 resultater

Hug a bub er et australsk mærke der laver fantastiske strækvikler og ringslynger. En vikle kan give enorm stor frihed til den der bærer og samtidig uendelig meget tryghed til barnet der som oftest bliver helt rolig ved at sidde tæt til en forælder. Kombinationen af de to ting, gør vikler til vigtige redskaber i hverdagen med et lille barn – særligt hvis du har ældre børn at tage dig af samtidig eller blot har brug for at få noget fra hånden. Hug a bub har netop skabt deres vikler med henblik på at skabe et sted hvor det lille barn kan få tryghed og ro i uanede mængder.


Ét træ for hver Hug a bub

Hug-a-bub går i front for at passe på vores miljø og planet. Alle deres vikler er 100 % økologiske og produceret både bæredygtigt og med omtanke for natur og mennesker. Det betyder at slynger produceret af Hug a bub er 100 % økologiske og lavet af fairtrade bomuld. Det indebærer bl.a. at der bliver plantet et nyt træ hver gang en Hug a bub vikle bliver solgt.

Hug a bub – økologiske vikler til alle!

Hug a bub har flere forskellige typer vikler. Deres største domæne er helt klart strækviklerne, hvor de har mange forskellige modeller der hver især kan noget unikt. En af favoritterne er Hug a bub Newbie Love, som er en strækvikle med ekstra støtte til nakken. Mange forældre ruller en gammeldags stofble sammen og folder ind under barnets nakke, sådan at de børn der endnu ikke er gamle nok til at holde hovedet selv, kan få mere støtte. Her har Hug a bug dog fundet en løsning og implementeret den i selve viklen. Hug a bub Newbie love har nemlig en polstret og forstærket nakkestøtte, sådan at netop de små, støttes optimalt uden at skulle bruge tricket med den sammenrullede stofble.