Viser alle 9 resultater

Haps Nordic

Lidt lettere, meget smukkere

Det skal være nemt at vælge grønt, siger vi. Og Haps Nordic siger, at deres vision med produkterne de laver er, at gøre en bæredygtig hverdag “lidt lettere og meget smukkere”. Derfor passer deres produkter perfekt ind i vores butik – og vores køkken!


Grøn genanvendelse

Haps Nordic specialiserer sig i at skabe grøn glæde på farten og i køkkenet. Deres kollektioner byder på et yndigt udvalg af genanvendelige opbevaringsløsninger til mad og drikke. Produkterne er alle baseret på miljøvenlige materialer og ideen om nemt at kunne opbevare og medtage mad i flot og genanvendelig emballage. De laver eksempelvis bivoks wraps i flere størrelser og smukke, nordiske farver og prints. Ligeledes flotte cotton covers til skåle, så du nemt kan opbevare madvare i dine favoritskåle, med smukke, økologiske “låg” på.
Haps Nordic laver også en lang række køkkentekstiler og også service af rustfrit stål, som er fri for kemi og er utroligt holdbart og anvendeligt.
Prøv også deres geniale, genanvendelige mad- og smoothieposer!

Varme, nordiske farver og grøn samvittighed

Alle materialer Haps Nordic anvender, er valgt med omtanke for miljø og sundhed. De anvender blød, GOTS-certificeret bomuld til poser, covers og køkkentekstiler. Farverne er smukke, neutrale og primært jordfarver i varme, stilrene udtryk. Hvor der før flød stanniol, klingfilm og fryseposer i dit køkken og køleskab, kan der nu stå sirlige rækker af nordisk fryd for øjet.
Så slipper du også for de knap så pæne og ”grønne” bunker affald emballage ellers ofte giver.
Skal I på tur, behøver I heller ikke efterlade jer et spor af plastik hvis brisen tager fat i frokosten. I behøver heller ikke være afhængige af præfabrikerede snacks, eller engangsservice. Haps Nordic har wraps og poser til frokosten, smoothieposer til de yngstes hjemmelavede mellemmåltider og solide stålkrus til tørsten på turen.