Viser 1–20 af 52 resultater

Hvis du er træt af de uendelige mængder plastiklegetøj der tilsyneladende følger i kølvandet på dét at have børn, så bliver du fan af legetøj fra Grimms!

Grimms laver nemlig legetøj af bæredygtigt og ekstremt holdbart træ, i alle regnbuens farver – eller blot i træets naturlige nuancer, hvis man er mere til et roligt look.
Der gemmer sig rigtig, rigtig mange timers leg i ethvert produkt fra Grimms. Især deres regnbuer, stableklodser og figurer har simpelthen et uendeligt antal sammensætninger og der kan bygges arkitektur til den helt store guldmedalje.

Grimms vision med deres legetøj er dog ikke kun at henvende sig til børn, men også at inspirere voksne og forældre generelt til at deltage i de uendelige og fantasifulde læringsmuligheder legetøjet åbner op for.

Grimms legetøj er altså produkter, som udfordrer tiden på flere måder. Legetøjets udformning og materialer gør op med tidernes tendenser til overproduktion, plastikforbrug og fast fashion. Legetøjet lægger i stedet op til nærværende leg og fordybelse, ligesom det er skabt til at blive brugt igen og igen, i nye sammenhænge og af nye familiemedlemmer.
Alle i familien kan stimle sammen om at skabe storslåede konstruktioner eller stimulere sanserne med farver og føling fra naturlige materialer. Både oldemor og mindstemanden i familien kan være med, på hver deres præmisser, og dette kan gøres med det samme sæt legetøj i mange generationer frem.

Alle Grimms produkter af træ kan også være et smukt element i enhver indretning – hvad enten man ønsker et stimulerende spil af alle regnbuens farver, eller den rolige, jordnære stemning der følger, når man bringer naturligt træ ind i sin indretning.

Alt træ i Grimms produktion er FSC-certificeret, bæredygtigt produceret og bearbejdet, ligesom al maling er garanteret giftfrit.
Ethvert stykke legetøj er bearbejdet i hånden og skåret i ét stykke træ, uden brug af lim, således der undgås kemi og legetøjet er langt mere holdbart.
Så er der legetøj til mange gode timer og mange generationer frem – helt uden plastik!