Viser et enkelt resultat

Hvem kender ikke alt for godt til den halve banan børnene ikke spiste op? Eller den halve avokado der nu ligger og bliver brun og uspiselig? Food Huggers’ geniale silikone løsninger er svaret på dine bønner! Med Food Huggers slipper du for plastik, stanniol og folie og kan i stedet bruge ren silikone til at forsegle dine frugter og grøntsager. Det reducerer madspild og minimere brug af almindelig emballage. Food Huggers er geniale til alle slags frugt og grønsager, som alternativt være blevet smidt ud eller pakket en plastikpose. Faktisk holder Food de fødevarer mere friske end engangsalternativerne – det er jo win win for både, din madvarer og miljøet! Se også vores udvalg af Bees Wrap.


Food Huggers holder fugten i dine grøntsager

Food Huggers kan anvendes til at holde madvarer som frugt og grønt friskt i længere tid. Food Huggers er også ideelle til at lukke de allerede åbne dåser eller til at forvandle et normalt glas eller lille skål til en lufttæt beholder. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan bruge dem til! Med Food Huggers bevarer du desuden 23% mere fugt i grøntsager og frugt end plastikposer og bokse af plastik ville have gjort. Med de små silikonelåg fra Food Huggers forlænger du altså madvarerenes levetid og hjælper til at bekæmpe madspil.

100% rene Food Huggers

Food Huggers er 100% fri for BPA og phtalater. De er fremstillet af fødevaregodkendt silikone, som er et holdbart alternativ til miljøskadelige plastikposer, sølvpapir og husholdningsfilm. Du skal derfor ikke bekymre dig om unødig skidt kemi når du køber Food Huggers.

Hos MiniE fører vi et bredt udvalg af Food Huggers. Der er størrelser og former der passer til ethvert behov og enhver smag! Kunne du tænke dig mere inspiration til hvordan du kan minimere madspil og opbevare dine madvarer på en bæredygtig måde? Så se vores store udvalg af zero waste produkter under madopbevaring

.