Viser alle 4 resultater

Det tyske mærke Engel er kendt over det meste af Europa for sit lækre, økologiske uldtøj til børn. Engel startede tilbage i 60’erne med at producere gammeldags stofbleer i ren bomuld. I årene efter vandt de mere moderne stofbleer større og større indpas. Engel fulgte trop og udviklede deres eget komplette blesystem. Siden da er det gået stærkt hos Engel! I dag tæller virksomheden mange hundrede ansatte og har foruden deres stofble serie til børn, også en uldstil serie til både børn og voksne, en vaskeserie, en mindre fleeceserie og den relative nye sportsserie, hvor Engel laver lækkert sportstøj i bæredygtige og naturlige materialer. Alt sammen selvfølgelig 100% GOTS certificeret økologisk!


Engel er uldens overmester

Uldserien fra Engel er en af de største og mest populære på markedet når vi snakker økologisk uld. Hvert år laver Engel nye flotte farver, der passer til både sæsonen og tidens tendenser. Engel producerer både tøj til børn og voksne, mens børnetøj dog fortsat udgør den største den af virksomheden.

Særligt den lækre køredragt fra Engel er et hit blandt forældre og småbørn. Den laves i 100% GOTS certificeret økologisk uldfleece, har hætte og lukkes med fine, rustikke træknapper på maven. Desuden har den ombuk på både hænder og fødder, hvilket betyder at du ikke behøver at investere i hverken luffer eller futter til dragten. Det sidder nemlig i dragten allerede, lige klar til brug!

En ren produktion fra Engel

Ethvert produkt fra Engel må leve op til strenge krav for at komme i produktion. Alt uld er certificeret (KbT) og alle farvestoffer brugt i indfarvningen af tekstilerne er uden tungmetaller og det sundhedsskadelige AZO-farve som ellers bruges flere steder i Tyskland. Engel forsøger udelukkende at benytte biologisk nedbrydelige komponenter i deres produktion og indfarvning af tekstiler og bruger intet der forurener hverken luft, jord eller vand.