Virksomheden EcoViking er relativ ny på markedet. De startede op i 2014 og har siden fået banet vejen for bl.a. sutter og sutteflasker i ren medicinsk silikone. Foruden EcoViking, findes der kun få andre konkurrenter på markedet, som kan tilbyde tilsvarende rene produkter i samme høje kvalitet. På MiniE finder du også et velassorteret udvalg af kvalitetsrige moderne stofbleer og almindelige stofbleer.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


EcoViking skifter alt plastik ud

Alle produkter fra EcoViking er gennemtænkte ned til mindste detalje. Det gælder både med henblik på omtanke for miljøet, men også i særdeleshed i forhold til at sikre de reneste materialer til vores børn. EcoVikings produkter er lavet af enten naturlige materialer eller medicinsk silikone. Begge materialer er uden skadelig kemi og er derfor velegnede til de små.

EcoViking: Naturgummi vs. medicinsk silikone

EcoViking producerer sutter til børn i både naturgummi og medicinsk silikone. Selvom begge materialer er fortrinlige til brug i sutter og flasker, så er de to produkter meget forskellige: Naturgummi - også populært kaldet latex - er et naturprodukt som udvindes af gummitræet. Det er et rent naturprodukt, der dog kan fremkalde allergi hos nogle børn (latex allergi). Medicinsk silikone derimod, er et kunstigt fremstillet produkt. Da medicinsk silikone intet afgiver - hverken over tid eller ved høje temperaturer – så er det et oplagt materiale til fremstilling af sutter som jævnligt behøver skoldning for at holde sig rene.

EcoViking revolutionerer sutteflasken

Suttehovederne til glasflaskerne er lavet så der undgås mest muligt luft i maven til barnet. Sutterne er lavet i medicinsk silikone som er et fast materiale. Det gør sutterne ekstra holdbare og beskytter en smule mod bid fra dristige mælketænder der ikke kan dy sig. Desuden er sutterne fra EcoVIking lette af rengøre med blot varmt vand og en skoldning. Dette sikre en høj hygiejne ved sutterne. Hos MiniE har vi både EcoViking sutter og sutteflasker. Du kan vælge mellem naturgummi og medicinsk silikone i både rund og anatomisk form.