Viser alle 13 resultater

Disana er grundlagt i Tyskland i 1982 med visionen om at lave baby- og børnetekstiler i naturlige, økologiske materialer. Virksomheden startede som en lille familiedrejet bedrift der producerede genanvendelige stofbleer. Senere kom store kollektioner med børnetøj frem og stofbleerne er nu trådt en smule i baggrunden. Disana er i dag en større virksomhed med udbredelse i store dele af verden. Særligt er vi i Norden vilde med det lune, tykke og økologiske uld som Disana fremstiller i de mest fantastiske og naturtro farver. Se hele udvalget af økologisk babytøj og babyudstyr.


Bæredygtige Disana

Disana producerer - som en af de få - stadig alle deres produkter i Tyskland og sætter en stor ære i det. Disana ønsker at beholde de tætte relationer til deres medarbejdere og sikre en ordentlig produktion hvor rene naturmaterialer og gode, solide arbejdsvilkår går hånd i hånd.

Disanas mærkesager

Bæredygtighed og miljøbevidsthed er endnu en mærkesag for Disana. Derfor tilbyder virksomheden en lidt anderledes service for sine medarbejdere; De medarbejdere der tager den offentlige transport til og fra Disanas hovedkvarter hver dag, får udgiften til den offentlige transport refunderet af Disana. De medarbejdere der derimod hopper på cyklen, får et cykeltjek af deres cykler betalt af Disana hvert år. Det vidner altså om en virksomhed med værdierne i orden!

Vores udvalg fra Disana

Hos MiniE fører vi rigtig mange produkter fra Disana som passer til både babyer og de lidt større børn. Vi lægger stor vægt at udvalget og farver skal afspejle årstiden, men også at vi rammer både store og små. Et sikkert hit vinteren igennem er altid Disanas uldjakker, ulddragter og uldfutter. De er lavet i kogt, økologisk merinould og sikre mange timer leg uden at få kulde og vand. Mange af Disanas produkter sælger vi dog hele året rundt og i stor stil – f.eks. de lækre uldbukser til brug over en stofble om natten eller de fine, hvide bindebleer i GOTS certificeret økologisk bomuld.