Viser et enkelt resultat

Didymos er blandt de allerførste virksomheder på det europæriske marked der begyndte at producere vikler. Didymos er startet i 1972 af Erika Hoffman som dengang lige var blevet mor til to små tvillinger. Hun ønskede at give dem den samme nærhed hendes to ældre børn havde fået og fik derfor en bekendt til at tage en vikle med hjem fra en udenlandsrejse så hun kunne have de små døtre hos sig hele tiden. I løbet af de næste år fandt vikler og slynger virkelig indpas i Tyskland og resten af Europa.

-40%

Didymos som familievirksomhed

Da interessen for at bære sine børn for alvor voksede i Tyskland, begyndte Erika selv at producere vikler. Det blev starten på virksomheden Didymos som vi kender den i dag og siden er både sortiment og virksomhed blot vokset og vokset. I dag står Erikas to tvillingedøtre Anna og Tina for videreførelsen af Didymos. Med sig har de videreført kvalitet og lækre materialer samt de originale mønstre som vi kun ser hos Didymos.

Didymos har markedet største udvalg

Gennem årene er både fastvikler, strækvikler, ringslynger og bæreseler stødt til. Derfor rummer Didymos i dag et enormt potentiale indenfor fremtiden bæreredskaber. Senest i 2017 har Didymos lanceret deres nye bæresele Didyklick, som er en slags vikle, der spændes og bæres som en bæresele og som har sparsom med bindinger. Hos MiniE har Didyklick bæreselen været populær lige siden den udkom første gang og den forsætter med at udkomme i flere og flere farver og mønstre.

Didymos nyeste – DidyTai og DidyKlick

Hos MiniE forhandler vi stort set hele Didymos’ sortiment. Vi har derfor både Didymos fastvikle, Didymos ringslynge, Didytai og bæreselen Didyklick. De to sidstnævnte, DidyTai og Didyklick er de to sidst kommende skud på stammen, men ikke desto mindre ligeså populære som både fastviklen og ringslyngen som har domineret markedet i årtier.