Viser 1–28 af 80 resultater

Cocoon Company er en lille danskejet virksomhed der i 2011 slog dørene op for gang. Cocoon Company slog sig i første omgang ned på økologiske dyner, puder og madrasser – alt sammen i naturfibren kapok. I dag er der dog kommet et lang større udvalg til og sortimentet rummer i dag mange produkter til mange forskellige formål. Endda en grøn serie af vaskemiddel, uldbolde og sæber er i kommet i Cocoons sortiment. En bestseller blandt alle Cocoons produkter er f.eks. den lækre ammepude med betræk af økologisk GOTS certificeret bomuld og fyld i 100 % ren kapok. Den går rent ind hos de fleste familier med småbørn! En anden klassiker er dynerne fra Cocoon Company – de findes i både kapok, merino uld og majsfibre og er uovertrufne i kvalitet og samtidig meget overkommelige i pris. Se alt Organic Kapok.


Cocoon Company var et familieprojekt

Virksomheden har fra start af været familieejet. Både far og søn arbejder i dag i firmaet og udgår tilsammen ledelsen. Ønsket bag virksomheden Cocoon var at skabe grønne, rene produkter som skulle løfte danskernes sovemiljø til en helt ny ”grønnere” verden. Og det må man sige at Cocoon har gjort! Cocoon Company har - efter nøje udvælgelse af materialer - udviklet 100 % naturlige og allergivenlige produkter som nu tæller både den berømte kapok, den GOTS økologiske merinould og det nyeste skud på stammen – majsfibre!

Kapok er fortsat størst blandt Cocoon

Størstedelen af alt salg fra Cocoon Company stammer fra den populære kapok fiber. Fibren er i sig selv et rent naturprodukt, som egner sig perfekt til dyner, puder, osv. Kapok er i særdeleshed en bestseller indenfor økologiske dyner og er et oplagt valg hvis man ønsker økologi og rene produkter til sig selv eller sit barn. Samtidig med at Cocoons kapokprodukter er allergivenlige og yderst lette at vaske og tørre – så har kapok den egenskab der gør at de sagtens kan tåle 60 grader i maskinen. De kan sågar tørretumbles med rigtig god effekt! Som om det ikke var nok, så kan ingen husstøvmider overleve i kapok – vi har derfor også med at super allergivenligt produkt at gøre.