Viser alle 9 resultater

Close, tidligere kaldet Close Parents, er en stor engelsk virksomhed der efterhånden tilbyder salg af en lang række bæredygtige og lækre produkter til både børn og voksne.  Close er etableret af to mødre tilbage i 2004. Siden er virksomheden eksploderet i vækst og står i dag rigtig stærkt blandt andre lignende leverandører af bæredygtige produkter til børn. Close skiftede for et par år siden navn fra Close Parents til Close for netop at ramme bredere og ikke blot henvende sig til forældre. Se også vores spændende udvalg fra bl.a. Bambino Mio, Bambooty, Bees Wrap og Didymos.


Close laver de smukkeste serier af prints som er gennemgående blandt størstedelen af deres stofbleer, UV-tøj og mange andre produkter. Her kan du altså let samle dig et matchende sæt i samme print af både Close badebleer, AIO stofbleer, wet bags og vaskeklude. Close producerer dog også andet end stofbleer og tilbehør til stofbleer. En af de helt store Close favoritter i shoppen er for tiden den populære Close Caboo vikle. Denne vikle er selvbundet og du skal derfor ikke stå og rode med mange meter stof og bindinger du kun husker halvt. En Close Caboo vikle tages let over hovedet som en t-shirt og strammes ved hjælp af snore gennem to løkker på hofterne. Smart, let og simpelt!

Close støtter gode arbejdsvilkår

Close har store visioner om at udvikle lækre, holdbare, kvalitetsprægede produkter til baby og småbørn. Alle produkter fra Close er produceret under sikre og fornuftige arbejdsforhold, så du kan med helt ren samvittighed købe og støtte op om Close og deres produkter. Close er ligeledes af den overbevisning er miljø, økologi og bæredygtighed en vigtig parameter i produktionsprocessen og lader naturligvis dette gælde for hele deres sortiment. Generelt er produkter fra Close lavet af de bedste materialer og af højeste kvalitet. Langt de fleste materialer er endda 100 % GOTS certificererede økologiske – så bliver det ikke bedre!