Viser 1–20 af 82 resultater

Østrigske Naturkind står i dag i spidsen for lækkert design. Heriblandt finder du bl.a. en økologisk barnevogn og klapvogn i høj kvalitet. Naturkind er den eneste leverandør på markedet der har været i stand til at producere en økologisk barnevogn, så ønsker du en vogn uden skidt kemi, så er det Naturkind du skal vælge.


Naturkind – ét stel giver flere vogne

Naturkind har lavet alle deres barnevognskasser, klapvognssæder og deres dertilhørende stel sådan, at de alle passer sammen både på kryds og på tværs. Man kan derved kombineres både størrelser og modeller, sådan at man får lige præcis den barnevogn fra Naturkind som passer bedst til ens livstil, behov og baby. Du kan vælge mellem tre stel: Vita, Varius Pro og den nye Lux. Læs hvilken du skal vælge hvornår nedenfor.

Naturkind Varius Pro

Varius Pro er perfekt til jer der bor i eller bare bruger storbyen meget. Varius Pro stellet har nemlig roterbare drejehjul sådan at vognen let kan køres med bare én hånd gennem snævre gader, smalle butiksgange og bybusser. Derudover er hjulene på Varius Pro barnevognen punkterfrie, så du er sikker på aldrig at ende op alene med både en baby og en punkteret barnevogn. På Varius Pro stellet passer både den lille barnevognskasse, den store XL barnevognskasse samt klapvognsdelen.

Naturkind VITA

VITA stellet fra Naturkind er lige modsat! Her får du et super lækkert, klassisk barnevognsstel med store 14’ lufthjul der tilsammen giver vognen en formidabel affjedring. For en VITA barnevogn er det intet problem at tage en tur i skoven, til stranden eller kører på hverken brosten eller grusvej. VITA barnevogn fra Naturkind klarer det hele! På VITA steller fra Naturkind kan du ligeledes sætte både den lille barnevognskasse med kort liggemål, den store XL barnevognskasse samt klapvognsdelen fast på.

Naturkind Lux

Sidste skud på stamme er samtidig årets nyhed fra Naturkind; den smarte Lux barnevogn. Lux har et ligeså let stel som Varius Pro og har samme punterfri, drejehjul. Forskellen på de to vogne, Lux og Varius Pro, er blot designet, samt at der kun findes én barnevognskasse til Lux stellet som ikke er mere en 72 cm lang. På Lux stellet passer derfor KUN lux barnevognskasse samt klapvognsdel. Så søger du en super let vogn at manøvrere rundt med, så kunne Varius Pro eller Lux fra Naturkind begge være gode muligheder! Bruger du derimod mere tid på skov og strand end du bruger i storbyen, så kunne VITA barnevogn fra Naturkind meget vel det helt rigtige valg.

Kig gerne forbi – vi vil meget gerne vise alle modellerne frem.