Viser alle 17 resultater

Bogs

I det mest nordvestlige USA, i barsk vejr og landskab, finder man Bogs, som producerer fodtøj som egner sig til hjemegnens ekstremer.
Bogs er egentlig ikke en barfodssko-producent, men de har en enkelt kollektion som kan kaldes barfodsvenlig; Baby Bogs. Det drejer sig om vandtætte tekstilstøvler, som er tilpasset de ekstreme minusgrader og er utroligt lette og fleksible.

Et godt kompromis til de vådeste og koldeste dage
Baby Bogs er som sagt ikke designet som deciderede barfodssko, men de er rummelige og meget bøjelige såler, og så opfylder de nogle behov vi har her i det ganske danske. Derfor har vi valgt at føre kollektionen hos MiniE.

Egenskaber
Baby Bogs sammenlignes måske bedst med det vi kender som termostøvler i Danmark. Altså vandtætte støvler, med foring til den kolde årstid.
Problemet med termostøvler ligger ofte i at de gerne er lavet af gummi, som er tungt, stift og svært at regulere i pasformen. Derfor sidder termostøvler ofte ikke særligt optimalt på de fleste børn og besværliggør bevægelse.

Lette og ligetil
Baby Bogs udmærker sig ved at være lavet i innovative tekstiler, som er virkelig lette og fleksible, i forhold til gummistøvler/termostøvler. De er også meget blødere at bevæge sig i.
Derudover tørrer de rigtig hurtigt og kan snildt smides i vaskemaskinen når de trænger!
De har også en velcrorem bagpå skaftet, som gør det muligt at regulere omfanget af skaftet bedre til den individuelle læg, så barnet ikke svupper i støvlen, som de ellers ofte kan opleve i termostøvler og gummistøvler.

Rund, men rummelig tåboks
Snuderne på Baby Bogs er en smule afrundede, derfor kalder vi dem kun barfodsvenlige og altså ikke helt barfodssko – men modellen er til gengæld så utroligt rummelig i tåboksen og overlæder, at det for de fleste ikke vil give nogen restriktion for tæerne.

Flad og fleksibel
Sålerne er virkelig tynde og fleksible for en termostøvle. De er også helt flade, uden forhøjning ved hælen eller nogen svangstøtte. Der er en smule tåspring, men sålerne er bløde nok til at det rettes ud når der er fødder i støvlerne.

Varm, tør og praktisk
Tekstilerne og foringen i Baby Bogs er overraskende bløde og tynde, men så isolerende at de holder fødderne varme helt ned til -10 graders frost! Og så er støvlerne helt vandtætte, men åndbare – modsat gummi- og termostøvler! De er perfekte til kolde regnvejrsdage, slud, sne og sjap.
I siderne af støvlerne er der endvidere praktiske håndtag, så børnene let selv kan trække støvlerne på.

Pasform
Pasformen egner sig til både smalle, normale og mere brede fødder. Den meget rummelige overdel kan være for løs til meget lav vrist, men har god plads til normal og høj vrist.