Viser 1–20 af 41 resultater

bLifestyle – bevægelse, bæredygtighed og “bio”

Ny på markedet, men med mange års ekspertise og succes bag sig!

Måske du kender mærket Filii, som producerer barfodssko til børn og voksne? De er kendt for kvalitet og sko og støvler som holder til det hele, men som desværre også mest henvender sig til de mere smal-fodede iblandt os.
Nu er der håb for de mere almindelige eller buttede fødder!

bLifestyle er et helt nyt mærke, men er skabt af en gammel kending, Hr. Weiss, som faktisk er én af skaberne bag Filii! 

Bæredygtige bLifestyle
Vi er dermed sikre på at Hr. Weiss har fuldstændig styr på kvalitet og funktionalitet i sine nye produkter, med alle hans mange års ekspertise bag sig.
Hos bLifestyle er der også stort fokus på bæredygtighed, både hvad angår materialevalg og produktion. Der udbydes mange veganske modeller, og læder samt uld anvendes selektivt og kun i allerbedste kvalitet. B’et i bLifestyle står nemlig ikke kun for ”barfodet”, men også ”bio” og ”bevidst”!
En del af overskuddet går også til miljøprodukter i Europa!

bLifestyle anvender kromfrit og vegetabilsk garvet læder, miljøfarver samt økologisk bomuld og uld til overdelene og foringen på deres sko og støvler. De fleksible såler er lavet af naturgummi og kork.

Perfekt pasform
Udover de imponerende egenskaber bag deres materialer, produktion og værdier, så udmærker bLifestyle sig også praktisk på flere områder.
Pasformen på deres sko og støvler er generelt væsentligt mere rummelig end på eksempelvis Filii. Dette mærke egner sig altså til både smalle, almindelige og let brede fødder.

Fuld fleksibilitet
bLifestyle har også taget en innovativ tilgang til sammensætningen af materialer i brug, ved at indsætte felter med tekstil i overlæderet af deres læderstøvler. Dette øger simpelthen fleksibiliteten af selve skoen, hvilket særligt er en fordel i deres hårdføre vinterstøvler, da støvler med kraftig foring og TEX-membran ellers godt kan være lidt stive og tunge at danse med.

Hårdfør arbejdshest
Apropos vinterstøvlerne med TEX-membran, kan vi berette at de bestemt står deres prøve med vandpytter, mudderbade, snedriver og skovbørnehavebørn! Varme, tørre fødder samt støvler som tager de mange tæsk med en indædt stædighed. De giver ikke op på holdbarheden og de ældes med ynde!

Vi er glade for at byde dette nye, innovative mærke velkomment – det tilbyder bestemt egenskaber, som har været efterspurgt på barfodsmarkedet!