Viser alle 3 resultater

Biobaula

Biobaula og deres grønne genistreg
Biobaula er et tysk firma, som har fundet en innovativ måde at spare kloden for plastaffald og unødig udledning af CO2. De sparer samtidig dig for unødig transport og opbevaring af mange plastikdunke fyldt med rengøringsmiddel:

Biobaula rengøringstabs!

Hvad er en Biobaula rengøringstabs?
Det er super små, super koncentrerede piller af naturlige og effektive ingredienser. De fjerner fedt, kalk og snavs fra forskellige overflader i hjemmet – uden at optage al pladsen på hylden i skabet! Og uden skrap kemi, selvfølgelig.
Du kan have et arsenal af de forskellige typer tabs, købe ind til lang tid og stadig kun bruge en lille del af opbevaringspladsen du er vant til. Ud med alle de klodsede dunke, som både du og klimaet lider under transporten af.
Med rengøringstabs fra Biobaula får du alt du har brug for til et rent hjem og en ren samvittighed med i købet.

Biobaulas produkter er:

  • Ikke testet på dyr
  • 100% bionedbrydelige og vandopløselige
  • 100% fri for plastik
  • 100% vegetabilske og naturlige ingredienser
  • 95% mindre transportvægt
  • EcoCert, FSC og Flustix certificerede
  • Fri for klor, petrokemikalier, alkohol og genteknologi


Hvordan bruger man Biobaula tabs?
Det er virkelig simpelt at anvende rengøringstabs fra Biobaula, og have den færdige blanding klar til flere ganges brug:

Man opløser én tabs i 500-1000 ml lunkent vand (afhængigt af typen af tabs) og når den er opløst har man en færdigblandet opløsning klar til brug.
Bemærk dog at opblandet rengøringsmiddel til gulvvask skal fortyndes yderligere i forholdet 5 ml til 1 liter vand – så det er altså drøje sager!

Ekstremt drøjt og pladsbesparende
Så mange ml færdigblandet rengøringsmiddel rækker naturligvis til flere ganges brug. Det er derfor nemt at have opløsningen klar i en sprayflaske til næste gang skidtet kalder.
En færdigblandet opløsning er holdbar i 12 måneder og du kan således nøje med én flaske og så mange tabs du ønsker, så har du rengøringsmiddel til meget lang tid, på meget lidt plads.