Viser et enkelt resultat

Vil du have en AI2 ble ud over det sædvanlige? Så vælg Best Bottom! Best Bottom laver stofbleer af høj kvalitet og i de fineste og mest farvestrålende prints. Så er dit barn glad for de kendte figurere, fest og farver, så vil der helt sikkert være mange favoritter at finde mellem de mange prints fra Best Bottom. Det svære er nok bare at vælge!


Best Bottom – et smart, økonomisk og gennemtænkt blemærke.

Den unikke AI2 stofble fra Best Bottom består af et cover af PUL som gør stofbleen 100 % vandtæt. Inden i coveret sættes et velsugende indlæg fast med knapper både for og bag på PUL-coveret. Indlægget skiftes let ud med et nyt, når stofbleen blot er våd. Du kan derfor genbruge coveret flere gange, før det behøver vask. Smart og super let! Til de større bleskift er man som oftest nødt til at skifte hele bleen – både indlæg og cover. Alt i alt betyder det at du må anskaffe dig ca. 20-25 indlæg og 8-10 covers i alt for at dække jeres rotation hvis I vasker hver 2-3 dag. Andet behøver du faktisk ikke for at kunne køre stofbleer på fuld tid!

Hvorfor Best Bottom?

Egentlig er Best Bottom et amerikansk mærke og har derfor lang vej til Europa. Hos MiniE foretrækker vi altid at købe varer indenfor Europas grænser - både for at minimere dyre transportudgifter, told og administrationsomkostninger som i sidste ende gør vores produkter dyrere. Men vigtigt at af, så vil vi rigtig gerne undgå at belaste miljøet unødigt med den lange transport fra USA, samt støtte den fantastiske arbejdskraft vi i forvejen har indenfor Europa i dag. Med Best Bottom og deres unikke produkter, var dette dog en undtagelse vi var nødt til at gøre os! Deres stofbleer er simpelthen uovertrufne. Vi har i stedet samlet alle vores mærker fra USA ét sted og får dem sendt afsted samlet og i færrest mulige pakker. Det giver mest mening - både for miljøet og for os!