Viser et enkelt resultat

Bees Wrap stammer fra den amerikanske virksomhed af samme navn, som fik den ide at producere bomuldslærred med bivoks omkring. Det lyder umiddelbart simpelt? Og det er det også! De lækre stykker af GOTS økologisk bomuld er overtrukket med det reneste bivoks, som tilsammen gør at bomulden lukkes og bliver tæt. Det gør at Bees Wrap er super velegnede som et sundere og renere alternativer til plastikskåle og bøtter – og nok vigtigst at alt – et fremragende alternativ til stanniol, folie og konventionelt madpakkepapir som ellers kan være store miljøsyndere. Se vores udvalg af madopbevaring.

-30%
Ikke på lager
129,50 kr.

Bees Wrap til din sandwich, ost eller brød?

Bees wrap findes i adskillelige størrelser og med fine ekstra detaljer som fx elastik til at lukke snøren om sandwichpakken så intet falder ud eller et ekstra langt stykke Bees Wrap som gør det muligt at pakke hele rugbrød eller baguettes ind. Der er altså virkelig tænkt på funktionaliteten af ethvert stykke Bees Wrap - også ned til mindste detalje.

Bees Wrap og zero waste – to ting der går godt i spænd

Med Bees Wrap slipper du for at smide en masse madvarer ud og sikrer at din mad holder sig friskt i køleskabet i lang tid. Det er nemlig let lige at vikle et stykke Bees Wrap rundt om enden på den afskårne agurk, sætte et stykke Bees Wrap over skålen med dressing eller lige snuppe en klapsammen rugbrødsmad med på farten foldet i Bees Wrap. Alt sammen helt uden brug af stanniol eller bøtter. Madvarerne holdes friske og du undgår brug af engangsemballage som virkelig er syndere i vores natur. Det er en win win! Bees wrap er et 100 % økologisk produkt og så bæredygtigt som det overhovedet kan blive. Som du nok kan høre, så er vi store fans :)