Viser 1–20 af 69 resultater

Bambino Mio er en stofble, der skiller sig ud. Mange stofbleer består inderst af bambus, bomuld og hamp. Det har den fordel at de suger super godt! Ulempen er til gengæld, at stofbleer af naturmaterialer bliver tunge, kan føles meget våde mod barnets hud og er, i hvert fald hvad der føles som, en evighed, om at hænge tørrer på en tørresnor. Det er ikke tilfældet med Bambino Mio! Hvor andre mærker har slået sig ned på naturmaterialerne, så har Bambino Mio slået sig ned på den hurtigttørrende stofble, der samtidig har bevaret en god sugestyrke og ikke mindst et fabelagtigt fit på langt de fleste børn.


Har du ingen tørretumbler? Køb Bambino Mio!

Har ud fælles vaskeri du deler med andre eller bare sparsom med plads til at tørrer stofbleer, så kunne de lækre stofbleer fra Bambino Mio AIO være et godt bud på en stofble til jer! AIO (all-in-one) bleerne fra Bambino Mio tørrer på blot et par timer og findes i de fineste dyreprints på markedet. Alle prints er unikke og findes desuden med hver deres matchende wetbag til de der virkelig vil fuldende drømmen om stofbleer!

Bambino mio er på hylderne over hele verden

Nogle gange kan det betale sig at bryde strømmen og producere noget andet end alle andre. Det er Bambino Mio et fremragende eksempel på! For den hurtigtørrende stofble i de unikke prints er i dag et symbol på høj kvalitet, lang holdbarhed og god pasform. Den populære stofble producent har lavet simple, genanvendelige stofbleer gennem snart 20 år. Det gør hermed Bambino Mio til et af verden førende og mest erfarne producenter af moderne stofbleer. Det er derfor ikke uden grund, at Bambino Mio i dag er verdens allerstørste producent af moderne stofbleer. De leverer i dag stofbleer til – og hold nu fast - mere end 80 forskellige lande over hele verden! Se det store udvalg fra Bambino Mio her!