Viser alle 3 resultater

Badger er en ægte familievirksomhed med hjertet på det rette sted! Virksomheden startede i 1995, efter at ægtemanden Bill udviklede en lækker, økologisk salve – han arbejdede som tømrer og ville udvikle noget effektivt, men skånsomt, til sine egne hårdt ramte hænder. Det lykkedes og herfra udsprang Badger med succes. I dag tæller virksomheden mere end 100 medarbejdere og Badger er nu både velkendt og respekteret for alle sine rene, naturlige produkter til både små og store. Se også vores udvalg af KRAES babybad og plejeprodukter.


Plejeprodukter uden skidt kemi – vælg Badger

Badger producerer produkter der beskytter, behandler og lindre og har faktisk kropsprodukter til nærmest hele kroppen. Hos Badger bliver kun de reneste og naturlige ingredienser brugt hvor der er vist omtanke for både miljø og ansatte. Økologiske planteekstrakter, æteriske olier og naturligt bivoks er blandt andet på listen over de lækre ingredienser der blandes og laveste til de lækreste produkter fra Badger.

Solcremen fra Bagder

En af de mest kendte produkter er fra Badger er deres solcremer. Badger laver solcreme til både børn og voksne, men også til sportsudøvere og som både stift og creme. Det er en af de reneste solcremer på markedet og her får man virkelig – som med resten af Badgers produkter – et 100 % rent produkt der med god samvittighed kan bruges af selv de helt små børn. Badgers solcremer findes både med og uden duft. Vælger du en af dem med duft, så kan du være helt tryg ved det! Badger bruger nemlig kun naturlige og økologiske olier til at berige deres produkter med dufte. Her er altså ingen parfume overhovedet! Solcremerne indeholder slet ingen skidt kemi i form af fx kemiske solfiltre, men bruger i stedet zink oxid som eneste aktive ingrediens. Badger selv praler af at alle deres produkter er nogle af de mest simple, rene og samtidig mest effektive på markedet. Og den holder faktisk stik!