Viser alle 5 resultater

Anavy er et nyere tjekkisk mærke på markedet. På trods af at Anavy kun har været fremme i en kort årrække, så er de allerede en ganske stor spiller på markedet for stofbleer. Anavy har er kæmpe udvalg af både moderne stofbleer, tilbehør til stofbleer, stofbind til kvinder, vaskeklude og meget mere! Alle produkter fra Anavy er håndlavede i Tjekkiet på egen fabrik og Anavy kan derfor uden problemer stå inde for selv de strengeste kvalitetstests af deres produkter.


Stort sortiment fra Anavy Anavy er et nyere tjekkisk mærke på markedet. På trods af at Anavy kun har været fremme i en kort årrække, så er de allerede en ganske stor spiller på markedet for stofbleer. Anavy har er kæmpe udvalg af både moderne stofbleer, tilbehør til stofbleer, stofbind til kvinder, vaskeklude og meget mere! Alle produkter fra Anavy er håndlavede i Tjekkiet på egen fabrik og Anavy kan derfor uden problemer stå inde for selv de strengeste kvalitetstests af deres produkter.

Unikke stofbleer fra Anavy

Et af de bedste kendetegn ved Anavy er deres vilde og farverige prints. Alle stofbleer, klude, stofbind og wet bag laves i de skønneste og mest farvestrålende prints du overhovedet kan tænke dig. Så er du til stofbleer med pang og udstråling, så kan Anavy helt sikkert opfylde den efterspørgsel. Oplaget af hvert print er til gengæld relativt småt – til gengæld kommer der nye prints hele tiden. Som oftest producerer Anavy ikke mere end 5-10 produkter i det pågældende print – herefter skiftes til et nye print. Det betyder at du skal være hurtig, for at få fat i et bestemt print, men også at du virkelig kan være heldig at få fat i et print som ingen eller kun få andre i Danmark har. Se dét er unikt ved Anavy!

Uld fra Anavy

En af vores mest solgte produkter fra Anavy er uldbukser lavet i det skønneste merino uld. Som noget unikt på markedet, så har Anavy slået sig ned på at lave uldbukser med uld inderst og bomuld yderst. Det giver et skønt look, og bibeholder samtidig de gode egenskaber fra merinoulden. Med uld inderst mod barnet, kan uldbuksen fra Anavy faktisk selvrense sig mens den ikke er i brug. Det gælder for alle uldbukser! Uldbukser kan bruges igen og igen uden at blive vasket – ja faktisk i flere måneder! Det eneste der kræver, er en vask med det naturlige produkt lanolin, som allerede findes i ulden fra naturen side. Lanolinen gør at ulden modstår fugt og blive vandafvisende. Efter en sådan behandling med lanolin, kan uldbukser klarer dig uden vask i mange måneder. Det er smart!