Viser 1–20 af 119 resultater

Her finder du et stort udvalg af trælegetøj. Legetøj skal være sikkert, inspirerende, stimulerende OG efterlade plads til legebarnets egen fantasi og fortolkning. Altså skal det ikke ”larme” en masse i barnets hoved, hvad angår farver, former og taktile indtryk. Der er slet ikke behov for at skære legetøjets udtryk og formål ”ud i pap” for barnet – børnene er jo selv fuldt ud i stand til at fortolke og finde på, og drager fordel af at øve sig i deres egne udtryk. Derfor er det godt med legetøj i jordnære farver, former og figurer. Bløde, runde snit og naturlige nuancer og materialer, kan stimulere fantasi og føling uden at overstimulere nervesystemet og tvinge ideer ned over hovedet på de små, som er i fuld gang med at finde hoved og hale i verden. Godt legetøj giver frihed til at denne udforskning kan finde sted, uden antagelser. Se hele vores udvalg af økologisk legetøj, heriblandt også økologiske dukker.


Trælegetøj uden kemi

En anden ting godt legetøj burde kunne, helt basalt, men som desværre ikke er gængs; det skal være uden kedelig kemi, for det kan jo ikke passe, at de små brugere skal forurenes af hormonforstyrrende stoffer, tungmetaller, allergifremkaldende stoffer og andet bras, når de folder sig ud med deres bedste venner.

Trælegetøj til flere aldre og tidsaldre

I denne kategori finder du altså trælegetøj fra samvittighedsfulde og storslåede fantasimestre, såsom Ostheimer og Grimms. Begge specialiserer sig i smukt, klassisk håndværk. Trælegetøj, der besidder både varme og autenticitet, uden at fastlåse fantasien i ét specifikt udtryk. Farverne er jordnære, afdæmpede og, ikke mindst, aldeles ugiftige både at røre ved og smage på. Formerne er rundede, helstøbte, børnevenlige og behagelige i hånden. Materialerne er naturlige, bæredygtige og holder både til denne generations udfoldelser, og til generationerne efter. Hvilket er godt, da hvert stykke uden tvivl vil blive skattet ligeså højt, som det blev af dem der skabte det, med kærlighed og omtanke for både barn og miljø.