Viser 1–20 af 41 resultater

Krea

Maling og farver til øko unger

Skal der grattes med “grønne” sager og laves farverigt køleskabspynt, så er det i denne kategori du skal kigge!
Her finder du fingermaling, vandfarver, farveblyanter, ansigtsmaling og tuscher – alt sammen fri for skidt kemi.

Lad trygt de mindste slå sig løs

Hvis man har kreative, farveglade og undersøgende unger, kan det nogengange være lidt af en udfordring også at have nogle standarder for kemi og bæredygtighed som mor og forbruger. Men, som vi siger, skal det være nemt at vælge grønt og derfor har vi sammensat et varieret og farverigt sortiment af maling og farver, hvor alle produkter lever op til strenge krav om indhold og miljøbelastning.
Det skal være sådan at man ikke skal frygte at skulle ringe til giftlinien, når familiens yngste synes at bivoks-stiften smager lige så godt som den ser ud!

Alle de kendte

Vi fører et rigtig bredt udvalg af kreative farvelader fra ikoniske Ökonorm. De har vundet et utal af priser, anderkendelser og certificeringer for deres produktion af maling og tegneredskaber uden skadelig kemi, baseret på naturlige materialer. Deres årelange erfaring gør også at deres produkter er velprøvede og veletablerede, hvilket giver et formidabelt udvalg. Vi har, fra Ökonorm, således både fingermaling, vandfarver af grøntsagsfarvelade, farveblyanter, afvaskelige tuscher og voksfarver i ergonomiske former for små hænder.

Et andet kendt og anderkendt mærke vi fører, er Stockmar. Utroligt kvalitets- og miljøbevidste spillere på markedet, som er kendt for deres helt særlige og eftertragtede bivoksfarver. De unikke farvestifter og -blokke giver farver med en forunderlig dybde og taktil feedback, som ofte bruges i Steiner-regi og stimulerer ethvert barns fantasi og skaberglæde.
Det er næsten umuligt ikke at skabe noget køleskabs-værdigt med disse flotte farver!

Står den på fastelavn eller bare fest og glade dage i klæd-ud-kategorien, så skal øko-ynglet da have glæde af ansigtsblyanterne fra Giotto. De er dermatologisk testet, bløde og milde, samt nemme at vaske af. De vil helt sikkert give anledning til masser af grin og grimasser.