Viser alle 12 resultater

Klatrestativer og motoriklegetøj

 

Udfordring indendørs

Kender du dét, at det føles som om ungerne kravler på væggene og trænger til at brænde krudt af – men vejret er typisk dansk og ikke særligt tillokkende? Måske du har opgaver indendørs, der forhindrer dig i at tage dem ud. Måske det står ned i stænger. Måske det er svært at finde et godt alternativ til motorisk stimuli udenfor huset i disse tider.
Heldigvis har vi her på shoppen den perfekte løsning: Klatrestativer og motoriklegetøj til indendørs brug!
De giver mulighed for fysisk udfoldelse, motorisk udfordring og kreativ leg indenfor hjemmets fire vægge – ren win-win for alle parter!

 

Udfordrer børnene – ikke indretningen!

Det giver næsten helt sig selv, at disse smukke, naturlige klatrestativer pynter på ethvert børneværelse – eller sågar i stuen! Du kan både vælge en udgave med forrygende glade regnbuefarver eller et helt neutralt og alsidigt stativ i ubehandlet naturtræ. Begge dele må siges at være aldeles Instagram-værdige, men de kan altså også nemt klappes sammen og stilles lidt væk, når der skal være mere gulvplads igen.
Et klatrestativ giver i sig selv nærmest uendelige muligheder for udfordring og udfoldelse for børnene, men vi har også adskillige slags tilbehør, som kan bruges til at udbygge stativet og give nye udfordringer. Det hele kan sættes sammen på kryds og tværs, så der er aldrig igen nogen god undskyldning for at kede sig eller kravle på væggene!

Ren natur når det er bedst

Alle klatrestativer og deres tilbehør er udformet af bæredygtigt, FSC-mærket træ. Det er enten 100% ubehandlet eller malet med vandbaseret maling. Ligeledes indeholder fineren i de forskellige slags tilbehør heller ikke formaldehyd eller andet skidt.
Du kan altså, med ro i maven, lade dine børn tilbringe uendelige timer i nærkontakt med klatrestativerne. Selv de mindste kan trygt være med og gnave på det ganske appetitlige, fint slebne træ!