Viser 1–20 af 52 resultater

På denne side finder du alt, hvad hjertet kan begære når det kommer til udstyr til din barnevogn. Her har vi samlet nogle af de bedste produkter, som bør være en del af enhver nybagt mors kit. Find tilbehør til barnevogne med MiniE, så er du sikret et godt produkt til en god pris. Se også vores udvalg af økologiske barnevogne.


Giv dit barn den bedste komfort med ordentligt tilbehør til barnevognen

Det vigtigste er, at dit barn har det godt – og det vil vi gerne hjælpe dig med at sikre. Derfor finder du på denne side alt hvad du skal bruge for at gøre det så behageligt som muligt for dit barn, når han eller hun ligger i sin barnevogn og skal sove. Vi har forsøgt at tænke enhver situation og ethvert behov ind i vores produktsortiment! Derfor finder du blandt andet fantastiske lifte, regnslag til barne- og duovogne samt ikke mindst de bedste lammeskind og økologisk kørepose til barnevogn, som kan sørge for at dit barn altid har det varmt og godt. Du finder også en lang række af de bedste solparasoller, som effektivt beskytter dit barn imod den kraftige sol.

Eksklusivt tilbehør til barnevogne af de bedste materialer

Alle vores produkter kommer fra det enestående producent Naturskind – og det er ikke nogen tilfældighed! Tværtimod. For alle produkter fra Naturskind er nemlig lavet i de bedste og mest miljøvenlige materialer. Deres lifte er således lavet i økologisk bomuld og uld, hvilket både er godt for miljøet og ikke mindst for dit barn. Det samme gør sig gældende med deres meget populærere lammeskind, som er helt fri for kemikalier.

Altid hurtigt levering og billig fragt på alt tilbehør til barnevogne

Hos MiniE ønsker vi ikke kun at give dig de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet. Vi ønsker også at give den bedste service til dig og sender derfor med dag-til-dag levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer. Derudover tilbyder vi også fri fragt på alle ordrer over 499 kr, hvilket gælder for langt de fleste af vores ordrer. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der ville passe bedst til dig, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi hjælper dig hjertens gerne godt på vej.