Viser alle 4 resultater

Disse økologiske klapvogne er produceret af det østrigske firma, Naturkind, som udmærker sig i at producere barnevogne, klapvogne og tilbehør som er helt aldeles frit for skadelig kemi. Alle vognene er moderne og funktionelle, skabt af det bedste naturen har at byde på, og er ren, økologisk luksus at putte baby i. Der bruges økologisk GOTS-certificeret bomuld til yder- og inderstof på vognene, KbT-certificeret økologisk uld som fyldstof og isolering, samt kork og træ til bunden, ryglæn og styr. Vognene er HELT fri for flammehæmmere, pesticider, formaldehyd, pftalater og andet kemisk bras, som ikke har noget at gøre i nærheden af nye verdensborgere. Alle stel, barnevognskasser og klapvognsdele kan bruges på kryds og tværs, således man kan vælge lige dét der passer familiens behov, og kan bruge det i mange år frem. Se også vores udvalg af økologiske barnevogne fra Naturkind. Her kan du bl.a. købe en Lux barnevogn, en Varius Pro barnevogn og en Vita barnevogn.


Fleksible økologiske klapvogne der holder længe

Økologiske klapvogne fra Naturkind udmærker sig ikke kun ved at være fuldstændig overlegen, hvad angår kemi og materialevalg – det er samtidig en utrolig fleksibel og tilpasningsparat arbejdshest, som nok skal bære dit økoyngel sikkert og komfortabelt frem i verden, helt indtil de små ben ikke er små længere! Alle Naturkinds økologiske klapvogne findes naturligvis i flere forskellige smarte modeller og udsøgte farver, for at alle kan få deres individuelle behov og ønsker opfyldt:

Vita modellen er en super stabil, holdbar og terræn-sikker klapvogn, som kan tage de tørre tæsk fra eventyr i det grønne, og stadig giver en komfortabel køretur grundet den gode spiralaffjedring på hvert af de store, stabile hjul. Den kan lægges helt ned i sædet og kan bruges helt fra nyfødt, med en lift eller barnevognskasse.

Varius Pro modellen er fleksibilitet og køreglæde hele vejen. Stellet er stabilt med de 4 hjul, hvoraf forhjulene er drejelige og låsbare. Dette giver en sikker og nem manøvrering i både by og på ujævnt terræn. Denne klapvogn kan også bruges fra nyfødt, med lift, og til længere lure, da sædet kan lægges fladt ned.

Lux modellen er nyeste skud, og har et meget moderne udseende og kompakte mål. Lux har vundet designprisen Red Dot Award i 2018 for netop det skarpe og funktionelle design, og udmærker sig ved at være utroligt let at manøvrere, klappe sammen og have med selv i små biler. Den er oplagt til bylivet og kan bruges til nyfødte, enten med lift eller den lille barnevognskasse, men sædet kan også lægges helt ned og er derfor også super til luren for det større barn.

Med en økologisk barnevogn fra Naturkind får du altid et vendbart sæde, så man helt selv styrer om guldklumpen skal vende mod eller væk fra føreren af vognen, ligesom man kan vælge mellem forskellige typer hjul.