Viser alle 20 resultater

Er du på udkig efter en økologisk duo vogn til at fuldende økoynglets grønne start på livet? Med en af vores sæt af økologiske duo vogne fra Naturkind, slår du to fluer med ét smæk, og sikrer transportgrejet af dit barn i flere år frem. Med en økologisk duo vogn, får du nemlig både barnevogn og klapvogn i ét. Forstået på den måde, at du vælger et stel der passer dine behov, og så følger der både en komptatibel barnevognskasse og et klapvognssæde med! Således skifter du mellem sæde og kasse efter behov, med et hurtigt og enkelt påsæstningssystem.  Alle stel, klapvognssæder samt barnevognskasser er komptatible på kryds og tværs, så man kan bruge og sammensætte dem således de passer til lige nøjagtig jeres personlige ønskeliste. Se også vores udvalg af økologiske barnevogne.


Økologiske duo vogne, hvordan?

Enhver vogn fra den tyske producent, Naturkind, er omhyggeligt designet og produceret af de mest nøje udvalgte, naturlige materialer. Og der er ikke brugt mere end hvad der faktisk er nødvendigt, for at lave produkterne – med andre ord, er der naturligvis absolut ingen flammehæmmere, formaldehyd, pesticider, pftalater eller andet skidt i nogen af vognene. På materialelisten finder du til gengæld lækker, GOTS-certificeret økologisk bomuld, KbT-certificeret økologisk uld, samt naturlige materialer som træ og kork.

Hvilke økologiske duo vogne kan man vælge?

Vi har et bredt udvalg sæt af duo vogne fra Naturkind, og alle har hvert deres udtryk og hver deres styrker. De kommer ligeledes også i forskellige moderigtige og natur-inspirerede nuancer. Barnevognskasserne der medfølger i sættene, består enten af en med et mindre liggemål, som er oplagt til nyfødte, små biler og byture, eller af XL kassen, med sit imponerende liggemål på hele 98 cm. XL kassen kan uden problemer anvendes i adskillige år, frem til dit barn ikke længere sover lur i barnevogn.

Stellene kommer henholdsvis med store, fast og terrængående hjul, eller med super letkørende og manøvrerbare drejehjul. Derudover kan klapvognssæderne alle vendes frit mod enten den store verden, eller mors og fars trygge ansigt, og sæderne kan alle lægges helt fladt. Således kan de bruges til lange lure, og også sammen med en lift til de nyfødte.