Viser alle 3 resultater

Køb en Naturkind Varius Pro barnevogn, hvis du går op i økologi og kvalitet. Denne barnevogn er produceret af det østrigske firma, Naturkind, som udmærker sig i at producere barnevogne, klapvogne og tilbehør som er helt aldeles frit for skadelig kemi. Alle Varius Pro barnevogne er moderne og funktionelle, skabt af det bedste naturen har at byde på, og er ren, økologisk luksus at putte baby i. Der bruges økologisk GOTS-certificeret bomuld til yder- og inderstof på vognene, KbT-certificeret økologisk uld som fyldstof og isolering, samt kork og træ til bunden, ryglæn og styr. En Varius Pro barnevogn er HELT fri for flammehæmmere, pesticider, formaldehyd, pftalater og andet kemisk bras, som ikke har noget at gøre i nærheden af nye verdensborgere. Se hele udvalget af økologiske barnevogne, hvor du bl.a. også kan finde en Lux barnevogn og en Vita barnevogn af høj kvalitet til små priser.


Designet af en Varius Pro barnevogn

En Varius Pro barnevogn er den perfekte ledsager til bylivet, grundet de drejelige forhjul og hvor nemt den er at manøvrere rundt. Den er samtidig mere stabil end de trehjulede stel generelt, og hjulene kan låses for at kunne kapere ujævnt terræn. Den er med andre ord også helt brugbar for de der ikke færdes mest i bylivet, men stadig ønsker komforten ved at kunne vælge drejehjul. Og den er en vinder for både de der bor på landet og de der bor i byen, fordi man kan bruge vognen som barnevogn ekstra længe, hvis man vælger XL barnevognskassen, på hele 98 cm i liggemål!

Varius Pro barnevogne har flere fordele

Modsat de fleste gængse mærker på barnevognsmarkedet, kommer en Varius Pro barnevogn med en ordentlig madras, som man ikke behøver udskifte på baggrund af hverken komfort eller kemi. Madrasserne er lavet af kokos og naturlatex, og er certificeret Öeko-Tex 100. Alle stel, barnevognskasser og klapvognsdele kan bruges på kryds og tværs, således man kan vælge lige dét der passer familiens behov, og kan bruge det i mange år frem. Varius Pro barnevognen er altså fuldt ud at sidestille med de mest populære mærker på markedet, hvad angår design og funktion, men har så lige den ekstra, væsentlige, fordel at være 100% fri for skadelig kemi!