Viser et enkelt resultat

Her kan du finde din næste IDA Barnevogn til en god pris. Som en af de få i Danmark, forhandler MiniE de flotte økologiske IDA barnevogne fra det østrigske mærke Naturkind. Naturkind en af de ganske få virksomheder på verdensplan som producerer økologiske barnevogne og så tilmed i 3 modeller; IDA, Varius Pro og Lux EVO. De lækre vogne har i særdeleshed fundet sin plads på det danske marked, sandsynligvis på grund af både kvalitet og det økologiske materialevalg som Naturkind har satset på. Sortimentet hos Naturkind fejler bestemt heller intet. Der findes nemlig tre forskellige barnevognsmodeller: IDA barnevognen, Varius Pro og sidst, men ikke mindst, den nyeste Lux EVO model. Alle er selvfølgelig økologiske!


VITA barnevogn

VITA barnevogn fra Naturkind har et klassisk barnevognstel med lækre, eftergivelige 14’ luftdæk som let flyver hen over selv terræn som strand, skov og brosten. De fire store hjul med luft i, giver VITA barnevognen den helt rigtige affjedring og sørger for at barnet ligger behageligt, selv om vejen skulle være ujævn. På VITA barnevognsstellet finder du også en dejlig praktisk og stor kurv som kan indeholde alt det du har brug for, lige fra indkøbsposer til overtøj. Hvis der ikke er plads i kurven til de sidste sager, så er det sikkert muligt at lægge lidt ekstra ting op i den matchende XL barnevognskasse. Barnevognskassen på 98 cm passer perfekt på VITA stellet og fuldender virkelig den økologiske VITA barnevogn. Hertil kan selvfølgelig købes matchende regnslag og myggenet helt uden PVC.

En VITA barnevogn er en klassiker

Med en VITA barnevogn fra Naturkind får du altså en super god økologisk barnevogn som minder meget om udformningen på en konventionel barnevogn. Der er blot den væsentlige forskel at VITA barnevognen er 100% økologisk. Du kan derfor være helt sikker på at du gør noget godt for både miljøet og for dit barn, når du vælger et købe en økologisk VITA barnevogn.