Viser 1–20 af 91 resultater

Hos MiniE forhandler vi de lækre økologiske barnevogne fra Naturkind til gode priser, som er et af markedet eneste producenter af økologiske barnevogne. Vælg en barnevogn, der er godt for dit barn og godt for miljøet – det betaler sig.


Økologiske barnevogne – også til veganere!

Al tekstil på barnevognene er lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Madrassen er lavet er kokosfibre som er et super allergivenligt produkt, der samtidig tåler en tur i vaskemaskinen. De økologiske barnevogne er altså rene og lækre og afgiver ingen skidt kemi til hverken omgivelser eller det lille barn. Fyldet inde i f.eks. kanten på kalechen er 100 % ren merinould. Det er blødt, fluffy og giver den helt rigtig volumen til kalechen. Naturkind laver selvfølgelig også en vegansk udgave af de økologiske barnevogne, hvor alt uld er skiftet ud med bomuld i stedet. På den måde forbliver barnevognene økologiske, uden at gå på kompromis med kundernes værdisæt.

Kan man overhovedet lave økologiske barnevogne?

Ja, det kan man faktisk. Barnevognen vil dog ikke være 100 % økologisk da der simpelthen er materiale på vognen som endnu ikke er muligt at certificere som økologiske. F.eks. aluminiumstellet og plastikdækkene. Men alt hvad der overhovedet kan certificeres som GOTS økologisk – det har Naturkind selvfølgelig sørget for er økologisk.

En økologisk barnevogn sikre et rent sovemiljø

Der er efterhånden større og større interesse for økologisk babyudstyr i Danmark. Det gælder ikke mindst for de økologiske barnevogne! Forældre vil have rene produkter til deres børn uden hormonforstyrrende stoffer, blegemidler, ftalater og generelt skidt kemi som barnet alt for let udsættes for i en almindelig hverdag. Særligt vigtigt og betydningsfuldt er det at sætte ind omkring barnets sovemiljø, da det som oftest er her det lille barn tilbringer mange timer gennem de første år af sit liv. Sikre man sit barn et rent sovemiljø, er man derfor kommet et godt stykke i forhold til at undgå at barnet udsættes for skidt kemi. En økologisk barnevogn kan derfor være en rigtig god investering i barnets sundhed.