Viser 1–20 af 195 resultater

Har dine fødder fået nok? Prøv vores barfodssko til kvinder!
Kvinders fødder har ofte et hårdt liv. Konventionelle sko til kvinder er gerne meget smallere end den biologiske norm for fødders pladsbehov. Snuderne er som regel symmetriske, tilspidsede og unaturlige i formen. Og så er der oftest hæl på skoene – lige fra få mm til mange cm. Selv den mindste hælhøjde har negativ indvirkning på fødder og krop, og mange kvinder døjer ikke kun med fødderne, men også med bækkenet, hofterne, lænden og endda nakken – det kan være som følge af skoene, men det er et overset problem.

Fejlformede fødder
Den biologiske norm for en storetå er at pege ligeud. Altså at følge fodens linje fra hæl og frem, mere eller mindre ret. Og gerne have godt med plads mellem storetå og resten af tæerne.
I og med at konventionelle sko oftest snævrer ind mod midten fremme i snuden, så er mange voksne kvindefødder formede herefter og har en storetå der lægger sig ind mod resten af tæerne – måske endda så meget, at man har knyster. Ligesom de andre tæer ofte ligger tæt sammen, selv når skoene er taget af. Det er ikke den naturlige tå-stilling og det er ikke hensigtsmæssigt for hverken komfort, balanceevne, stødabsorbering, trykfordeling, gangmønster eller blodomløb. Men det er så udbredt, man næsten kunne tro det var føddernes norm..
Hammertæer, nedsunkne forfødder, svangsenebetændelse, hælspore, nedgroede tånegle, knyster, for høj svang, hulfod, platfod – ja, der er mange lidelser forbundet med fødderne. Mange kan forårsages eller forværres af konventionelle sko.
Men det behøver ikke være sådan.

Sæt dine fødder fri!
Det har de fortjent. Har du voksne kvindefødder er der gode odds for, at de har fået deres kvote pinsel for livet. Men de skal stadig bære rundt på dig resten af dine dage, så pas godt på dem og dig selv – prøv friheden i at kunne mærke underlag, dine fødder og din krop når det hele arbejder sammen som det skal, når du prøver vores barfodssko til kvinder. Du vil sikkert blive forbløffet over hvor meget de rette sko kan ændre, for både dine fødder, din krop og dit velvære!