Viser 1–20 af 134 resultater


Barfodsvinterstøvler til vilde vikinger Vinteren kan godt være en udfordring for de børn som vægter frihed højt. Der er pludselig så mange lag man skal pakkes ind i. Og ofte må smidigheden af materialerne vige for vandtæthed og varme. Især højt isolerede og vandtætte vinterstøvler kan simpelthen være en direkte rigid og besnærende oplevelse. Heldigvis findes der råd for det, uden at børnene behøver have våde eller kolde fødder. Barfodsvinterstøvler kan give dine børn følelsen af frihed, samtidig med at de beskyttes mod de danske vejrelementer.

Vind, vand og kulde Den danske vejrudsigt i vintersæsonen er oftest en ret våd og kold affære. Det stiller høje krav til vinterstøvler. Det kan selvfølgelig være svært at få en støvle, som både er 100% vandtæt og varm under ekstreme forhold OG verdens blødeste støvle. Vandtætte membraner og kraftig foring nedsætter naturligvis fleksibiliten i en støvle. Men det gør det også i konventionelle støvler, og derfor er man bedre stillet hvis designet af støvlen ellers er af den mere fleksible barfodstype.

Hvad er jeres behov? Man skal selvfølgelig gøre op med sig selv hvilke behov og præmisser der er på spil for det enkelte barn. Et skovbørnehavebarn kan have brug for den mest solide og vandtætte barfodsvinterstøvle på markedet, eksempelvis fra Vivo, Baby Bare, Filii eller bLifestyle. Hvor det hjemmepassede barn måske kan klare sig med de blødere, membran-fri modeller, eksempelvis fra Zeazoo eller Tikki. Vores udvalg til vinter Vi har forsøgt at tilbyde en vifte af barfodsvinterstøvler som hver har deres forcer. Fælles for dem alle er dog, at de baserer sig på barfods-principperne og giver fødderne det bedste udgangspunkt for at holde sig varme og tørre, uden at være unødigt begrænsende. Derudover har vi selvfølgelig også udvalgt dem med vores sædvanlige, grønne krav for øje. Således kan du vælge den støvle der opfylder jeres behov bedst, uden at bekymre dig om at gøre skade på fødder eller klode.