Viser 1–20 af 257 resultater

Overgangsvejr er uforudsigeligt vejr
Når man bor i det ganske danske, kan man nok nikke genkendende til udtrykket: “Kan du ikke lide vejret? Så vent 5 minutter…”
Det uforudsigelige og omskiftelige vejr som, især, hersker i overgangsperioderne forår og efterår, er svært at klæde sig på til. Hvem kender ikke til forårsdage, som starter råkoldt med morgenfrost, for så at skifte over i decideret varm, høj forårssol senere på dagen. Eller en lun sensommerdag, som pludselig skifter over i efterårsagtigt gråvejr og kold regn. Det kan være svært at undgå svedige eller kolde fødder under sådanne omstændigheder.
Alsidige materialer
Tager man de rigtige materialer i brug, vil man dog oftest kunne komme de fleste problemer til livs, hvad angår omskiftelige temperaturer for fødderne.
Læder er eksempelvis et rigtig godt materiale til skoene i overgangstiden. Læder er åndbart og smidigt, men beskytter godt og kan gøres meget vandafvisende med rette pleje.
Det holder også rigtig godt til brug og ældes ofte med ynde, ligesom det er passende til både hverdag og fest.

Et andet godt valg til lukkede sko, især længere henne på foråret og sommeren, er mesh (oftest af polyester, genanvendt plast mm.). Det giver en sporty og luftig sko, som endda kan være et godt alternativ til de der ikke kan lide sandaler. Det holder måske ikke ligefrem vand ude, men til gengæld tørrer det hurtigt og så er man videre i en fart.

Bomuld og/eller hør er også rigtig gode naturmaterialer, som giver høj komfort på lune dage – også til sandal-hadere – og så kan det blive ret modstandsdygtigt med ordentlig imprægnering.

Uld er et fuldstændigt genialt materiale til de køligere overgangsdage. Det er uovertruffent i sin evne til at regulere temperatur, lade huden ånde og stadig lune, selv hvis det bliver vådt. En let uldforing er således en perfekt løsning til tidligt forår eller til efterår og mild vinter.

Vi har lidt af det hele, og der burde være god mulighed for at finde den helt rigtige overgangssko her.


I denne kategori finder du alle vores mange fantastiske babysko og babyfutter – kort sagt alt hvad du skal bruge for at gøre så behageligt som muligt for dit barn. Alle vores produkter er lavet i de mest miljøvenlige materialer.

Hold din baby varm med vores fantastiske babysko

Alle mødre vil gerne sikre sig at deres børn har det varm og godt, særligt når vinteren nærmer sig. Og det vil vi gerne hjælpe med. Derfor har vi samlet et eksklusivt udvalg af de bedste hjemmesko & futtere til dit barn. Alle vores produkter er lavet i økologiske materialer, hvilket både gavner miljøet men ikke mindst dit barn. Vores striktøj har nemlig både den store fordel, at det er helt frit for kemikalier samtidig med at det giver den bedste beskyttelse mod koldt vejr. Vores babysko og futter har nemlig den egenskab at det både varmer rigtigt godt samtidig med at det gør det nemt for dit barns hud at ånde. Det betyder at dit barn ikke kommer til at få det for varmt. Derudover har alle vores futter også en skridsikker bund, så dit barn har nemmere ved at holde sig på benene.

Altid hurtigt levering og billig fragt

Hos MiniE ønsker vi ikke kun at give dig de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet. Vi ønsker også at give den bedste service. Derfor har vi altid dag-til-dag levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer. Derudover tilbyder vi også fri fragt på alle ordrer over 499,- Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der ville passe bedt til dig, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi hjælper dig hjertens gerne godt på vej.