Viser 1–20 af 90 resultater

529,00 kr. Forventet levering: 09/06/2023
529,00 kr. Forventet levering: 09/06/2023
529,00 kr. Forventet levering: 09/06/2023

Frie fødder fungerer bedst Elsker dit barn også at gå i bare fødder hele sommeren? Det er måske endda lidt en kamp, når der skal passes på de små, bløde fødder omkring glohed asfalt eller skarpe flintesten? 

Men børn elsker jo friheden og følelsen ved bare tæer. De elsker at kunne fornemme underlaget, at kunne bevæge fødderne frit og kunne klatre og løbe højere og hurtigere, fordi de ikke hæmmes af stive såler og klodsede sko. De elsker at mærke luften mellem tæerne, fremfor at få dem strammet ind og låst fast. Børn er kloge. De ved godt hvad der er bedst for dem og deres fødder – det gør den konventionelle sko-industri ikke. Men der findes en gylden middelvej, så dine børn kan føle sig frie og samtidig slippe for skader på fødderne: Barfodssandaler!

Hvad er en barfodssandal? Barfodssandaler er simpelthen sandaler, som hører under principperne for barfodssko. Altså har de tynde, fleksible såler uden højdeforskel, affjedring og støddæmpning. De har en rummelig, fodformet overdel, som giver maksimal plads til naturlig stilling af tæerne. Fodens frihed er selvfølgelig endnu større i barfodssandaler, med ekstra luft og mulighed for at vifte med hver enkelt tå.

Uovertruffen komfort på lange, varme dage De fleste af os kender den påtrængende følelse af varme, hævede og trængte fødder i skoene, især i sommervarmen. Ligeledes den afsindige lettelse der opstår, når man endelig får lov at smide skoene eller sandalerne og lade fødderne få fri.

Hvis du bruger barfodssko eller barfodssandaler, vil du opleve, at du kommer til at vinke farvel til begge ovenstående følelser. Nej, du kommer ikke til at drage et lettelsens suk når du sparker dine sko af efter en lang dag, for du kommer knap til at ænse at du stadig har dem på! Især hvad angår barfodssandaler, som føles af ren frihed, vil du komme til at glemme du har dem på og endda gå i dem hele dagen hjemme også. Farvel til stramme, svedige sko og sandalremme. Farvel til opsvulmede, ømme, trætte og mishandlede fødder. Især for vores dyrebare guldklumper, ønsker vi ikke at de oplever det ubehag og den restriktion sko og sandaler ofte medfører. Sæt dem fri med barfodssandaler!

Sensitive sanser? Psst… Er dit barn i stedet en af dem som har svært ved at klare det stimuli der er ved bare fødder? Dit barn kan måske endda godt lide for stramme sko? Eller slet ikke døje sko overhovedet? Barfodssko kan også afhjælpe taktil-skyhed ved at give barnet mulighed for en blid tilvænning af fornemmelsen ved mere frihed og fleksibilitet, uden at fødderne er helt bare og ubeskyttede.