Viser 1–20 af 104 resultater

Stofbind til mødre. Som mor skal du også forkæles. Som minimum, skal du i al fald ikke snydes for en kemifri, smørblød oplevelse til ”bagenden”, a la den vi tilbyder din guldklump! Og det virker da også tosset at proppe toiletspanden med tamponer og bind hver måned, når man møjsommeligt forsøger at forskåne dén, og pengepungen, for engangsbleer. Derfor har vi hos MiniE lækre genanvendelige stofbind. Mange er endda økologiske! MiniE har udvalgt de lækreste stofbind på markedet og har noget for enhver størrelse og smag. Vi har endda noget så innovativt som genanvendelige, økologiske stof-tamponer! Genanvendelige stofbind og -tamponer er, ligesom stofbleer, yderst miljørigtige og sparer samfundet for mange tons affald hver dag, hvilket kan mærkes i klimaregnskabet. Desuden er stofbind et meget sundere alternativ end engangsbind. Se også vores udvalg af økologisk vaskemiddel og vores økologiske sengetøj.


Komfortable stofbind – mødre fortjener det bedste

Vores stofbind er meget komfortable og har en god sugeevne, hvilket betyder, at de ikke generer eller er ubehagelige at benytte. Ved at købe stofbind og tamponer af stof frem for engangsbind og -tamponer, passer du ikke bare på miljøet, men også dig selv! Vælg økologisk stof, hvis du ønsker at være ekstra god mod din krop. Ønsker du at læse mere om produkter kun til mor, kan du finde flere informationer i vores økologisk hverdag sektion.

Rent praktisk – stofbind og tamponer

Du kan frit sammensætte din ”månedlige pakke” efter lyst og behov. Er du udelukkende til at bruge bind, har vi bestemt et bredt nok udvalg til at få både behov for mængde og type tilfredsstillet, således der er noget passende til dage med stor blødning, dage med mindre blødning samt til nat. Ligeledes er der stofbind, som vil supplere en ”tampon-pakke” eller menstruationskop rigtig godt. Med andre ord, er der rig mulighed for at samle sig en løsning, der byder på komfort og sikkerhed dag og nat, måned efter måned, og endda år efter år.