Viser alle 24 resultater

Stofbind


Som mor skal du også forkæles. Derfor har vi hos MiniE lækre genanvendelige stofbind. Mange er endda økologiske! MiniE har udvalgt de lækreste stofbind på markedet og har noget for enhver størrelse og smag. Genanvendelige stofbind er ligesom stofbleer yderst miljørigtige og sparer samfundet for mange tons affald hver dag, hvilket kan mærkes i klimaregnskabet. Desuden er stofbind et meget sundere alternativ end engangsbind.

En mor fortjener det bedste

Vores stofbind er meget komfortable og har en god sugeevne, hvilket betyder, at de ikke generer eller er ubehagelige at benytte.

Ved at købe stofbind frem for engangsbind passer du ikke bare på miljøet, men også dig selv! Vælg økologiske stofbind, hvis du ønsker at være ekstra god mod din krop.

Ønsker du at læse mere om produkter kun til mor, kan du finde flere informationer i vores økologisk hverdag sektion.

Altid hurtigt levering og billig fragt

Hos MiniE ønsker vi ikke kun at give dig de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet. Vi ønsker også at give den bedste service. Derfor har vi altid dag-til-dag levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer. Derudover tilbyder vi også fri fragt på alle ordrer over 499,. hvilket gælder for langt de fleste af vores ordrer.

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der ville passe bedt til dig, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi hjælper dig hjertens gerne godt på vej.