Viser alle 16 resultater

Plejeprodukter

 

Alt grønt til hud, hår og krop

Skal huden bruge fugt? Skal håret bruge glans? Føles hud, hår og hovedbund tør eller fedtet – bare helt ude af balance? Måske er det hele lidt trist og forsømt, og det kan også være svært at få plejet sig selv midt i stormens øje med småbørn – især hvis man har krav til kemi og bæredygtighed. Det kan være tidskrævende at sætte sig ind i og filtrere alt igennem et nåleøje.
Derfor har vi gjort det for dig i denne kategori! Fordi det skal være nemt at vælge grønt – også for skønheden!

 

Både til forebyggelse og til førstehjælp

I denne kategori finder du plejeprodukter som egner sig til forebyggelse og generel pleje i hverdagen, og/eller som lindring, balancering eller detox til overbelastet hud og hår.

Grøn glød i kinder og hår
Tag eksempelvis Isangs håndlavede, veganske luksusprodukter. De har varianter til både hud og hår, som balancerer olieproduktion, giver blødhed og glans eller detoxer og opfrisker grå og trist hud, som er overbelastet af miljøet.

Lækker lindring og frisk fugt
Kraes yder lindring til kløende og sart hud, både til børn og voksne. Deres geniale brug af kolloid havre, havsalt og fugtberigende olier er perfekt til forebyggende pleje og til førstehjælp af nødlidende hud. De laver også lækker ansigtspleje, som opfrisker huden, giver glød og stimulerer cellefornyelsen.

Scence og Schmidt mod svedlugt
Du finder også naturlige og effektive deodoranter fra Scence og Schmidt’s i vores sortiment. Det er deodoranter, som anvender naturlige mineraler og plantebaserede ingredienser i stedet for aluminium og anden krads kemi. De er veganske, milde og baseret på økologiske ingredienser og giver god pleje og komfort uden skidt kemi.

Bæredygtige bisser
Vi har også guf til tænderne! Jack N Jill laver lækker, naturlig tandpasta til børn og voksne. Der anvendes xylitol, som er bakteriehæmmende og effektiv mod karies, og planteekstrakter med helende og dulmende egenskaber.

Sikker sol
Vi har også grønne sager til sommer og sol – både til forebyggelse af solskoldning og lindring til når skaden er sket. Badger laver de reneste, mest naturlige og effektive solcremer på markedet og ligeledes en naturlig, helende og kølende Aloe Vera Gel, til når solcremen ikke kom på i tide.

Vi har kort sagt lidt af hvert i denne kategori, både til hverdagsrutiner og hud-kriser – alt er grønt og bæredygtigt og er sluppet gennem vores grønne nåleøje.