Viser et enkelt resultat

Menstruationskopper er blevet meget populære i Danmark, og rigtig mange kvinder investerer i disse hver eneste dag – og med god grund! I forhold til bind og tamponer har menstruationskopper rigtig mange fordele, både for dig selv og for miljøet. Hos MiniE finder du økologiske menstruationskopper fra bl.a. LadyCup og OrganiCup i et enkelt design, der gør dem nemme at anvende. Se også vores udvalg af stofbind og ammeindlæg.


Menstruationskoppen er sundere for dig

Menstruationskopper er yderst miljøvenlige og sparer dig for mange penge hver måned. Bruger du menstruationskopper frem for bind og tamponer, er du tilmed rigtig god ved dig selv. Menstruationskopper er langt sundere for dit underliv end bind og tamponer. Hvor bind og tamponer skal skiftes mange gange om dagen, for at undgå bakterier, kan man nøjes med at skifte en menstruationskop 2 gange i døgnet, uden at gå på kompromis med sundheden.

Menstruationskoppens vinder frem

Det seneste års tid har menstruationskopper for alvor fundet vejen ind på det danske marked. Årsagen er, at menstruationskopperne er meget enkle, hygiejniske og sikre at bruge. En menstruationskop er lavet af ren, medicinsk silikone, som sikrer underlivet mod udtørring samt beskytter mod svamp og andre infektioner.

Menstruationskopper: Når det bare skal være nemt, hurtigt og sikkert

Menstruationskoppen fungerer ved at man tømmer den engang imellem, skyller den og sætter den op igen. Selve koppen er i tyk gummi, hvorfor man let kan klemme koppen sammen, sætte den op, hvorefter den ’folder sig ud’ og dermed sætter sig på plads. Det anbefales at skolde sin menstruationskop før og efter hver menstruation. Her er det nok at putte menstruationskoppen i en skål og hælde kogende vand over den, for at undgå sæbe. Hvis man gerne vil rense sin menstruationskop med en form for sæbe, kan man i stedet bruge vaginalsæbe, som er samme pH-værdi som i underlivet.

Brug af menstruationskop anbefales af 9 ud af 10

Faktisk er det så let og rart at bruge en menstruationskop at 9 ud af 10 kvinder ville foretrække menstruationskoppen efter at have prøvet den. Det siger jo ikke så lidt!