Viser alle 7 resultater

Ammeindlæg et must have til den ammende mor! MiniE har et stort udvalg af ammeindlæg af stof, som både er miljøvenlige og økonomisk besparende. Det betyder, at du på sigt bruger færre penge på ammeindlæg ved at købe de genanvendelige i stof. Ammeindlæg af stof kan, modsat engangsammeindlæg, bruges mange gange – de smides bare i vaskemaskinen efter brug og så er de klar igen. Uanset om du foretrækker uld, bomuld eller noget helt tredje så findes det her i shoppen. Se også vores udvalg af stofbind fra bl.a. Planet Wise og ImseVimse.


Bløde og behagelige ammeindlæg, der holder evigt

Ammeindlæg har flere vigtige funktioner, som gode ammeindlæg skal opfylde. Først og fremmest skal de holde huden tør og holde brysterne varme, og som noget af det vigtigste, skal ammeindlæggene være behagelige at have på. Alle vores ammeindlæg i stof er bløde mod brystet og lader huden ånde frit. De modvirker både svamp og fremmer sårheling.

Undgå brystbetændelse med ammeindlæg i uld

Ammeindlæg i uld virker desuden beskyttende mod kulde og kan forhindre en brystbetændelse. Desuden kan du føle dig helt tryg med ammeindlæg i stof, da den gode sugeevne søger for, at lækage ikke vil gå igennem indlægget og kunne ses på dit tøj. Det kan dog godt være en jungle at finde rundt i de forskellige slag, så hvis du søger du råd til hvilket ammeindlæg, der passer dig bedst, så send os en mail. Vi hjælper hellere end gerne.

Fordelene ved stof ammeindlæg

Der er mange fordele ved at bruge stof ammeindlæg sammenlignet med engangsammeindlæg. Ført og fremmest får du nogle meget blødere ammeindlæg, som er rarere for dig at have på. Og så er stof ammeindlæg langt bedre for miljøet. Det er altiså en win-win situation for både dig og miljøet!

Brug ammeindlæg i stof og spar penge

Ammeindlæggene i stof er mere miljøvenlige, da du kan bruge det samme ammeindlæg flere gange. Du vasker det blot efter brug og så er de klar igen. Mindre affald er desuden godt for miljøet og gavner os alle sammen på den lange bane. Når du bruger ammeindlæg af stof behøver du kun at investere i ammeindlæg én gang. Derfor er der på sigt en stor økonomisk fordel ved at benytte ammeindlæg i stof frem for engangsammeindlæg. Og så skal babyen selvfølgelige have et par gode stofbleer. Ligesom ammeindlæg er stofbleer nemlig både bedre for miljøet og samtidig det mest bæredygtige valg for baby.