Viser 1–20 af 151 resultater

Alt til mor

 

Grøn hverdagsluksus og komfort i højsædet

Den her kategori kommer du til at elske, hvis du er en kvalitetsbevidst kvinde, som også trænger til lidt selv-kærlighed i ny og næ. Her er en masse gode sager, som kan gøre livet som kvinde mere bæredygtigt og behageligt og få dig til at se bedre ud imens!

Alt hvad du finder her, er nøje udvalgt af MiniE, for at sikre et minimum af kemi og affald, samt et maksimum af komfort og bæredygtighed.
I denne kategori finder du derfor:

  • Bløde, økologiske og genanvendelige stofbind
  • Innovative øko-tamponer af stof
  • Geniale menstruationskopper af silikone
  • Bløde ammeindlæg af naturmaterialer
  • Ammepuder af kapok og øko bomuld
  • Genanvendelige rensepads
  • Økologisk og luksuriøs hud-, hår- og kropspleje
  • Smukke, håndlavede ravkæder fra Nirrimis

 

Alt til mor og en ”grønnere” cyklus

På de måske mest ukomfortable dage på måneden, kan det være en kæmpe lettelse at bruge stofbind eller stof-tamponer. Komforten og åndbarheden er bare meget bedre end i konventionelle engangsbind- og tamponer, ligesom kemien (eller manglen på samme) er overlegen.
En anden, og utrolig simpel, løsning er menstruationskoppen. Lavet af medicinsk silikone afgiver den ikke kemi og kan bruges igen og igen i flere år, hvis man passer den korrekt. Den er nem og simpel at have med på farten, der behøver man kun den og ikke hverken tamponer, bind eller wetbags i tasken.
Hvad enten du vælger stofbind, -tamponer eller en menstruationskop, så er du godt dækket ind i flere år frem og slipper for flere indkøb og mere affald.

Hverdagsluksus til øko-mor

Er huden og håret lidt trist, forsømt og ude af balance? Så skal du have fat i lækkerierne fra Isangs eller Kraes K. Her er hjælp at hente med produkter som bringer hud og hår i naturlig balance. Produkterne renser og fugter, giver glød og udtørrer ikke. Alle ingredienser er nøje udvalgt, milde og effektive, samt naturlige og så økologiske som muligt.
Alle produkterne glider nemt og grønt ind i hverdagsrutinen, så man kan få sig et bæredygtigt boost uden besvær.
Top det hele af med en af de enestående, hjerteskærende smukke ravkæder fra unikke Nirrimis – så er hverdagslykken gjort! Med grøn samvittighed, endda.

 

 


I mors hjørne har vi samlet det bedste med fokus på bæredygtige produkter til den miljøbevidste kvinde. Dit barn fortjener det bedste og det gør du som mor også! MiniE har både økologiske og bæredygtige stofbind, menstruationskopper og økologiske ammeindlæg - alt sammen i flere forskellige materialer. Både stofbind, genanvendelig ammeindlæg samt menstruationskopper er et langt sundere alternativ til engangsbind, tamponer og ammeindlæg fyldt med blegemidler. Din krop vil takke dig! Ikke nok med at de genanvendelige produkter som f.eks. stofbind, er et sundere valg for dig, det er også meget bedre for miljøet og sparer dig for mange penge måned efter måned.

Komfort og bæredygtighed til mødre

MiniE har de lækreste, økologiske stofbind, hvor komfort og bæredygtighed er i højsædet. Foretrækker du de populære, miljøvenlige menstruationskopper, kan vi også hjælpe dig med dette. Alle vores stofbind og ammeindlæg er lavet af naturlige materialer og uden skidt kemi. Du gør altså både noget godt for dig selv og for miljøet, når du køber MiniE’s økologiske stofbind og ammeindlæg.

Alle MiniE's menstruationskopper er selvfølgelig lavet af medicinsk silicone, som er det anbefalingværdige materiale til netop menstruationskopper. Du sparer rigtig mange penge årligt ved at bruge genanvendelige stofbind eller miljørigtige menstruationskopper – eller en kombination af begge! Efter 1-2 mdr. er alle udgifter til de genanvendelige stofbind faktisk tjent ind og du kan herefter nyde godt af besparelsen hver eneste dag.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til brug af MiniE’s økologiske stofbind og genanvendelig ammeindlæg så hjælper MiniE gerne. Fang os en mail eller ring/sms på tlf: 26 48 10 91.